aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Ξανά στην ελληνική αγορά για μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: Ξανά στην ελληνική αγορά για μετεγγραφές

Απέκτησε τον Χοσέ Κρέσπο (ΠΑΟΚ), τον Λούκας Βιγιαφάνιες (Παναθηναϊκός), τον Φράνκο Φεράρι (Βόλος), τον Ντάσλιο (Ιωνικός) και έκλεισε πεντάδα με τον Τάσο Δώνη (θήτευσε Παναθηναϊκό). Λέτε και στη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο, ο ΑΠΟΕΛ να κινηθεί δυναμικά στην ελληνική αγορά;

Το μόνο σίγουρο είναι πως (και) ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, γνωρίζει άριστα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ και του Πανιωνίου, ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι εξαιρετικά υποβοηθητικό ώστε να δράσει αναλόγως των αναγκών και των διαθέσιμων εννοείται επιλογών.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το πρώτο όνομα που είδε το φως της δημοσιότητας αφορά τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, Νίκο Καρέλη. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο επιθετικός του Παναιτωλικού που πέτυχε 9 γκολ μέχρι στιγμής, βρίσκεται στο μετεγγραφικό μπλοκάκι του ΑΠΟΕΛ, ωστόσο τα πάντα είναι σε πρώιμο στάδιο. Και άλλο τόσο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για εύκολη περίπτωση. Εκτός από το γεγονός πως ο 30χρονος επιθετικός έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα, δεσμεύεται με συμβόλαιο. Ως εκ τούτου, πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Παναιτωλικός.

«Δεν υπάρχει οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, ούτε είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων. Έχει πει ο πρόεδρος ότι θα γίνει κίνηση για την επίθεση, αλλά είμαστε ακόμη μακριά», διευκρίνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα της Λευκωσίας θα κινηθεί αποφασιστικά για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, θέλοντας να διευρύνει κατά πολύ το βεληνεκές. Μελετούνται αρκετές επιλογές, μεταξύ αυτών και του Καρέλη, πράττοντας αναλόγως εν ευθέτω χρόνω. Η αλήθεια είναι πως, εάν ο ΑΠΟΕΛ  συνεχίσει να έχει τρεις στράικερ κορυφής χωρίς γκολ, πολύ δύσκολα θα υλοποιήσει τους στόχους, όσο καλή ανασταλτική συμπεριφορά κι αν δείχνει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ