aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τριάδα επιβεβαίωσης πως υστερεί σε ποιότητα

ΑΠΟΕΛ: Τριάδα επιβεβαίωσης πως υστερεί σε ποιότητα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεύτερη σερί ήττα στο Τσίρειο δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ (μετά από αυτήν κόντρα στον Απόλλωνα) που ηττήθηκε 2-0 από την ΑΕΛ σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 16ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ έμεινε χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό ματς αφού προηγήθηκε η εντός έδρας ισοπαλία με την Ανόρθωση. Τρία παιχνίδια στα οποία δεν είδε δίχτυα.

Με τη χθεσινή παρουσία του, επιβεβαίωσε εκ νέου πως υστερεί σε ποιότητα και θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια στα εναπομείναντα τέσσερα ματς της α’ φάσης για να δηλώσει «παρών» στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Έμεινε στη 10η θέση με 24 βαθμούς, τρεις πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και πέντε κάτω από την 6η Δόξα.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός, με τους παίκτες του να κάνουν εύκολα το λάθος. Στην επανάληψη, ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμό, όμως δέχθηκε νωρίς και πάλι δεύτερο «χτύπημα» με το γκολ του Μαέ (56’) με πέναλτι. Ο Ζορζ έκανε χέρι στην περιοχή και μετά από παρέμβαση του VAR (Βασίλης Δημητρίου) ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου πήγε και ήλεγξε τη φάση και καταλόγισε την παράβαση.

Διαβάστε επίσης: Η ανακύκλωση για ΑΠΟΕΛίστες με το… στανιό

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε σημάδια αντίδρασης στο τελευταίο τέταρτο, με την ΑΕΛ να του δίνει χώρο θέλοντας να διαφυλάξει το προβάδισμά της. Είχε δοκάρι σε φάουλ του Λουντεμό (73’) και δύο κεφαλιές από τους Κατσαντώνη (65’) και Σατσιά (86’) χωρίς θετική κατάληξη. Στο 89’ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ σε ανατροπή του Εφραίμ από τον Μπουνόζα, όμως ο Σωτηρίου μετά από παρέμβαση του VAR ακύρωσε την απόφασή του καθώς στην αρχή της φάσης ο διεθνής εξτρέμ ήταν εκτεθειμένος.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ