aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τρία βασικά κεφάλαια που καλείται να κλείσει ο Ινγκεμπρίγκτσεν

ΑΠΟΕΛ: Τρία βασικά κεφάλαια που καλείται να κλείσει ο Ινγκεμπρίγκτσεν

Πολλά είναι τα ανοιχτά κεφάλαια που έχουν στον ΑΠΟΕΛ, τα οποία θα «κλείσουν» με την έλευση του Κάρε Ινγκεμπρίγκτσεν στο νησί μας. Ο 54χρονος Νορβηγός αναμένεται στο νησί μας σήμερα (28/12) ώστε να οριστικοποιήσει το deal με την ομάδα της πρωτεύουσας, και έπειτα θα πιάσει αμέσως δουλειά.

Ποιοι θα φύγουν; Ποιοι θα έρθουν; Τι θα γίνει με τους Τάαμαρι, Χάνι και τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιακή ομάδα της Ιορδανίας; Είναι τα τρία βασικά ερωτήματα, στα οποία μάλλον θα κριθεί να δώσει λύσεις ο Ινγκέμπριγκτσεν, ο οποίος θα ενημερωθεί για όλα από τον Ντομένικο Τέτι.

Διαβάστε επίσης: Ο ΑΠΟΕΛ που «σκότωσε» τον Νορβηγό στο ΓΣΠ και οι επαφές του 2018

Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να δουλέψει και με τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεση του, καθότι ο χρόνος τρέχει και οι περσινοί πρωταθλητές έχουν πολλές υποχρεώσεις στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού τον Ιανουάριο θα δίνει δύο αγώνες την εβδομάδα.

Οκτώ αγώνες σε 24 μέρες για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι και λίγοι! Οι γαλαζοκίτρινοι θα αντιμετωπίσουν με σειρά Παραλίμνι (εντός), Ολυμπιακός (εντός), Ανόρθωση (εκτός), Εθνικό (εκτός), Δόξα (εκτός), και Νέα Σαλμίνα (εντός), ενώ στο μεταξύ υπάρχουν και τα παιχνίδια κυπέλλου απέναντι στον Απόλλωνα (22/01, 29/01).

Διαβάστε επίσης: Με δική του θέληση έφυγε ο Ινγκεμπρίγκτσεν, εφιαλτικό το τελευταίο του ματς

Αν οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να γράψουν νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία τους και να αναδειχθούν για όγδοη σερί σεζόν πρωταθλητές θα πρέπει να συλλέξουν βαθμούς. Η ομάδα της πρωτεύουσας καλείται να δείξει χαρακτήρα, να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, να τρέξει ένα νικηφόρο σερί στον Ιανουάριο και να αφήσει πίσω της, τις ήττες με Ολυμπιακό και ΑΕΛ, με τον Ινγκέμπρινγκστεν στο τιμόνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ