aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Τρέχει» με 1.000 για τη μαθηματική εξασφάλιση

ΑΠΟΕΛ: «Τρέχει» με 1.000 για τη μαθηματική εξασφάλιση

Στον ΑΠΟΕΛ, ούτε για αστείο δεν θέλουν να ακούν πως υπάρχει ενδεχόμενο στραβοπατήματος στο σημερινό εξ αναβολής 90λεπτο της 15ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ. Με σοβαρότητα και προσοχή θα επιδιώξουν με μανία την κατάκτηση των τριών βαθμών, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη δυναμική τους, λίγο πριν πέσει η καρό σημαία για την πρώτη φάση του μαραθωνίου.

Οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε καλό φεγγάρι, καταβάλλουν την αντίσταση του ενός αντιπάλου μετά τον άλλον, «τρέχοντας» πλέον με 1.000 για τη μαθηματική εξασφάλιση θέσης στην πρώτη εξάδα. Προέρχονται από 15 διαδοχικά ματς χωρίς ήττα, στα επτά τελευταία μάλιστα μετρούν έξι νίκες, καταγράφουν σημαντική βελτίωση στην απόδοση και ασφαλώς, κέρδισαν θέσεις στη βαθμολογία.

Επ’ ουδενί, λοιπόν, δεν θέλουν να εκτροχιαστούν από τις ράγες στο σημερινό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο. Όταν οι δείκτες των ρολογιών δείξουν 21:00, θέλουν να δουν αυτομάτως στο ταμείο να πιστώνονται άλλοι τρεις βαθμοί και με περίσσια αυτοπεποίθηση να στρωθούν από αύριο στη δουλειά ενόψει του ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ