aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Των επενδυτών το ανάγνωσμα

ΑΠΟΕΛ: Των επενδυτών το ανάγνωσμα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Τουλάχιστον μέχρι τη συνέντευξη Τύπου που προανήγγειλε ότι θα παραθέσει ο Πρόδομος Πετρίδης, δεν αναμένεται ότι θα προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις στο κεφάλαιο των ξένων επενδυτών. Και δη των επαφών με γερμανική εταιρεία, η οποία είναι πρόθυμη να αγοράσει τις αδιάθετες μετοχές της εταιρείας, αλλά και να εμπλακεί μελλοντικά στην ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν επιτευχθεί συμφωνία θα πιστωθεί στο ταμείο ένα ποσό που θα ξεπερνά τα €2.000.000. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, υπενθυμίζουμε, δεν πρόκειται να γίνει. Η οποιαδήποτε κατάληξη, όπως λένε στον ΑΠΟΕΛ, είναι και θα είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς και συζητήσεων όσον αφορά στην πλευρά του επενδυτή, βάζοντας κάπου εκεί τελεία.

Μετά τον αποκλεισμό από την Αστάνα, η διοίκηση είχε πωλήσει τον Ρόλαντ Σάλαϊ στη Φράινμπουργκ, με το καθαρό ποσό που μπαίνει στο ταμείο να ανέρχεται στα €3.500.000, όπως είχαμε ενημερώσει προσφάτως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ