Το πρώτο δείγμα γραφής του ΑΠΟΕΛ στη νέα αγωνιστική περίοδο θα δοθεί σήμερα το απόγευμα (18:30), με τους γαλαζοκίτρινους να αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στον Αρχάγγελο, σε φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών. Πρόκειται για το πρώτο αγωνιστικό τεστ του Νίκου Παπαδόπουλου, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας και πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας το Σάββατο.
Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Να «δέσουν» οι νέοι με τους παλιούς – Πρώτο φιλικό και… γκάζι για επιτελικό μέσο
Ο 54χρονος τεχνικός, αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως και στα νέα αποκτήματα, προκειμένου να αξιολογήσει την αγωνιστική τους κατάσταση και τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα σε διαφορετικούς ρόλους, αλλά και να εφαρμόσει στοιχεία της αγωνιστικής φιλοσοφίας, που επιχειρεί να περάσει στην ομάδα από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας του.
Το αποτέλεσμα βεβαίως, περνά σε δεύτερη μοίρα, καθώς το ζητούμενο είναι η εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων ενόψει της συνέχειας. Το φιλικό αποτελεί την αφετηρία για την οικοδόμηση του νέου ΑΠΟΕΛ, με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη τη νέα αγωνιστική περίοδο.














