aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το κακό στο «σπίτι» του παράγινε

ΑΠΟΕΛ: Το κακό στο «σπίτι» του παράγινε

Το ημερολόγιο έδειχνε 10 Απριλίου. Τότε σημειώθηκε η τελευταία εντός έδρας νίκη του ΑΠΟΕΛ, σε παιχνίδι του κυπριακού πρωταθλήματος. Ακολούθησαν τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, με ΑΕΚ, Ανόρθωση και Πάφος FC και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1).

Με τους Λαρνακείς και την ομάδα της Αμμοχώστου για τα πλέι οφ του περασμένου πρωταθλήματος και με τους γαλάζιους της Πάφου στην πρεμιέρα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το κακό στο «σπίτι» του παράγινε, αφού ο Άρης υποχρέωσε τον ΑΠΟΕΛ στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα και πρώτη ως γηπεδούχο σε παιχνίδι πρωταθλήματος στο ΓΣΠ μετά τον Φεβρουάριο.

Στο ντέρμπι της Κυριακής (2/10) με την ΑΕΛ οι γαλαζοκίτρινοι θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν την πρώτη εντός έδρας επιτυχία τους στο μαραθώνιο και να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί που «τρέχουν» στο στάδιο της πρωτεύουσας. Παράλληλα, θα ζευγαρώσουν τις επιτυχίες τους για πρώτη φορά στη σεζόν και θα αρχίσουν ιδανικά το δύσκολο πρόγραμμα του Οκτωβρίου, το οποίο περιλαμβάνει πέντε αγώνες, εκ των οποίων οι τρεις με ομάδες του λεγόμενου Big6.

Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ τον Οκτώβριο

2 Οκτωβρίου: ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ

7 Οκτωβρίου: ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα

16 Οκτωβρίου: Ακρίτας – ΑΠΟΕΛ

22 Οκτωβρίου: ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

30 Οκτωβρίου: Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ