aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «γέμισμα», ο αμφίβολος και οι επιστροφές

ΑΠΟΕΛ: Το «γέμισμα», ο αμφίβολος και οι επιστροφές

Από την Τετάρτη (13/10) θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Σωφρόνη Αυγουστή, οι Κύπριοι διεθνείς (Ανδρών: Νεόφυτος Μιχαήλ, Ελπίδων: Ανδρέας Κατσαντώνης, Πάρης Πολυκάρπου, Στέφανος Κίττος, Κ-19: Στέλιος Βρόντης, Νικόλας Κούτσακος) για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (18/10) με τον Εθνικό.

Επομένως, θα «γεμίσει» ο Αρχάγγελος με περισσότερους ποδοσφαιριστές και η προετοιμασία θα γίνει υπό ακόμα καλύτερες προύποθέσεις. Όσο για τους Γεωργιανούς, Τορνίκε Οκριασβίλι και Γκιόργκι Κβιλιτάια, έχουν απόψε υποχρεώσεις απέναντι στο Κόσοβο, επομένως την Πέμπτη (14/10) θα έχει σχεδόν φουλ ρόστερ στη διάθεσή του ο Κύπριος προπονητής (εξαιρούνται φυσικά οι «μόνιμα» παροπλισμένοι Σταύρος Γαβριήλ, Βινίσιους, Κωνσταντίνος Μιντίκκης και Ράφαελ Σάντος).

Λέμε «σχεδόν» καθώς για το ματς με τους μπλε της Άχνας είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Άντον Μάγκλιτσα. Από εκεί και πέρα, ένα πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον Λέο Νατέλ δεν προκαλεί ανησυχία. Ο Βραζιλιάνος κατά πάσα πιθανότητα θα προπονηθεί αύριο σε φουλ ρυθμό. Διαθέσιμος μετά από καιρό θα είναι ο Τομάς ντε Βινσέντι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ