aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «φροντιστήριο» του Τραμετσάνι

ΑΠΟΕΛ: Το «φροντιστήριο» του Τραμετσάνι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Καλείται να φορέσει το «καλό του κοστούμι» απέναντι στον Απόλλωνα, εκείνο που έβγαλε από την… γκαρνταρόμπα στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου, πανηγυρίζοντας αύριο στο Τσίρειο μια σπουδαία νίκη από κάθε άποψη. Οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν στο στάδιο της Λεμεσού, ωστόσο, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να είναι εκείνοι που θα κόψουν πρώτοι το νήμα το τερματισμού και από θέση ισχύος θα τεθούν στην αφετηρία των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Eπιστρέφει μετά από 294 μέρες ο Γιάκολις

Ο ΑΠΟΕΛ στα δύσκολα έχει αποδείξει ότι μπορεί και τα καταφέρνει, κάτι το οποίο θα πρέπει να πράξει για ακόμη μία φορά. Το επικείμενο ντέρμπι, ασφαλώς, δεν θα δώσει κανέναν τίτλο, αλλά δεν παύει να αποτελεί άκρως σημαντικό 90λεπτο, το οποίο μπορεί να προσδώσει την απαιτούμενη δυναμική στον ΑΠΟΕΛ ώστε να υλοποιήσει τον τελικό στόχο του. Να μην ξεχνάμε πως μετά την ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, η ομάδα της Λευκωσίας «κατάπιε» εννέα σερί αντιπάλους.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο ΑΠΟΕΛ «λύγισε» την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε (vid)

Οι εντολές του Πάολο Τραμετσάνι έγιναν πιο συγκεκριμένες. Ο Ιταλός προπονητής θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να περιορίσουν τη δράση των ακραίων επιθετικών, καθώς ο αντίπαλος «πήρε» αρκετά γκολ από πλαγιοκοπήσεις, ιδιαίτερα από τα δεξιά. Γι’ αυτό και περιμένει από τα δικά του εξτρέμ να βοηθήσουν ανασταλτικά. Από εκεί και πέρα, θέλει οι παίκτες του να χτυπήσουν στο κέντρο της άμυνας του Απόλλωνα, εκεί που παρουσιάζει δηλαδή τα μεγαλύτερα… θέματα. Ο Πάολο Τραμετσάνι πιστεύει πως εάν η ομάδα του κρατήσει την μπάλα παραπάνω στα πόδια της, θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και τον ρυθμό που θα θελήσει να επιβάλει ο Απόλλων, ενισχύοντας παραλλήλως τις πιθανότητες για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Μουρς-Μπάλογκ: Παίζουν και οι ψηλοί μπάλα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ