aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το deal για Νικόλα Ιωάννου και στο... βάθος Νίκλας Χουλτ

ΑΠΟΕΛ: Το deal για Νικόλα Ιωάννου και στο… βάθος Νίκλας Χουλτ

Στο τελικό στάδιο μπαίνουν οι επαφές του ΑΠΟΕΛ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για παραχώρηση του Νικόλα Ιωάννου. Ο διεθνής αριστεροπόδαρος αμυντικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ιστορική αγγλική ομάδα και είναι έτοιμος για το βήμα στην καριέρα του.

Η επιστροφή στα αγγλικά γήπεδα (έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έφτασε μέχρι την ομάδα Κ18 των «μπέμπηδων») ήταν πάντα στο μυαλό του 24χρονου ποδοσφαιριστή και με τις εμπειρίες που αποκόμισε στον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία έξι χρόνια κατά τα οποία πανηγύρισε τίτλους, έπαιξε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ και έγινε αρχηγός των γαλαζοκιτρίνων, κρίνεται απόλυτα έτοιμος για διεθνή καριέρα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη και με βοηθό προπονητή τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, δεν διέγραψε ποτέ το ενδιαφέρον της για τον Νικόλα Ιωάννου. Τουναντίον, επανήλθε δριμύτερη με νέα προσφορά, κοντά στα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ και οι δύο πλευρές είναι στο τελικό στάδιο επαφών για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Η πρώτη προσφορά της αγγλικής ομάδας δεν ξεπερνούσε τις 500.000 ευρώ και είχε απορριφθεί αμέσως από τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ήδη έχουν «τρέξει» τις διαδικασίες ώστε να είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Νικόλας Ιωάννου. Ο Εβρίτης τεχνικός έχει ψηλά στη μετεγγραφική του λίστα τον Νίκλας Χουλτ. O 30χρονος Σουηδός αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ μετά από μία διετία (67 συμμετοχές), γεγονός που διευκολύνει το έργο του ΑΠΟΕΛ για ενδεχόμενη συνεργασία. Ουζουνίδης και Χουλτ συνεργάστηκαν τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Φέρνει Κάρλος Ντίας από την Βραζιλία ο ΑΠΟΕΛ

Στη λίστα των υποψηφίων υπάρχουν άλλα 2-3 ονόματα αριστεροπόδαρων ακραίων αμυντικών, όμως ο Χουλτ φιγουράρει ως ο επικρατέστερος για αντικατάσταση του Νικόλα Ιωάννου εάν ολοκληρωθεί το deal με την Νότιγχαμ. Είναι δεδομένη η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού, ο οποίος μάλιστα θα έρθει με την προοπτική ν’ αναλάβει ηγετικό ρόλο στα μετόπισθεν του ΑΠΟΕΛ και μαζί με τους Σάντος, Μερκή και Σιέλη θα συνθέσουν την τετράδα των κεντρικών αμυντικών. Στο ρόστερ είναι και ο Λαφράνς, όμως το μέλλον του Γάλλου στον Αρχάγγελο δεν είναι βέβαιο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το προσόν του Μπεν Σαχάρ που δεν είχαν Πάβλοβιτς και Χαλένιους

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ