aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το αρνητικό σερί που προβληματίζει και η κοινή συνισταμένη

ΑΠΟΕΛ: Το αρνητικό σερί που προβληματίζει και η κοινή συνισταμένη

Από τις 17 Απριλίου και πιο συγκεκριμένα στη νίκη με 2-1 απέναντι στον Άρη, έχει να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Μετά την προχθεσινή ισοπαλία κόντρα στην Πάφος FC (1-1), στην πρεμιέρα μάλιστα του πρωταθλήματος 2022-23, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή απέτυχε να σταματήσει ένα ομολογουμένως αρνητικότατο σερί, κάτι που εννοείται πως προκαλεί προβληματισμό.

Έκλεισε τη λήξασα αγωνιστικό περίοδο αποτυγχάνοντας να επιβληθεί κατά σειρά της ΑΕΚ (1-1), του Απόλλωνα (2-3), της Ανόρθωσης (1-1) και της Πάφος FC (1-1), με την τελευταία να αποδεικνύεται –όπως καταλαβαίνετε– κακός δαίμονας για τους Πρωτευουσιάνους. Έκλεισε τον δρόμο προς τη δεύτερη θέση και φέτος, είπε «όχι» στον ΑΠΟΕΛ για επιτυχημένο ξεκίνημα.

Κοινή συνισταμένη των πέντε, γενικώς, αναμετρήσεων; Στα τρία εξ αυτών ο Γκιόργκι Κβιλιτάια δεν ήταν διαθέσιμος, κάτι που αφαίρεσε μεγάλη επιθετική ισχύ για την ομάδα της Λευκωσίας. Ο Γεωργιανός είχε αγωνιστεί ως αλλαγή προχθές και με την Ανόρθωση (15/5), ισάριθμες φορές ωστόσο εμφανώς ανέτοιμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ