aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το αναγκαστικό «ροτέισον» και το θέμα ετοιμότητας

ΑΠΟΕΛ: Το αναγκαστικό «ροτέισον» και το θέμα ετοιμότητας

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Με τις υποχρεώσεις από το τέλος του τρέχοντος μήνα έως τα μέσα Δεκεμβρίου να… πυκνώνουν ενώ στη μέση θα υπάρχουν ταξίδια (Ισπανία, Αζερμπαϊτζάν και Λουξεμβούργο), εννοείται πως ο Τόμας Ντολ αναγκαστικά θα προχωρήσει σε «ροτέισον» προκειμένου να διατηρήσει σε καλή κατάσταση όλο το έμψυχο δυναμικό.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Κανένας δεν μπορεί να αδικήσει τον Ντολ

Θα βασιστεί σε πολύ περισσότερους ποδοσφαιριστές ώστε ο ΑΠΟΕΛ να ανταπεξέλθει των δυσκολιών σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Το θέμα ετοιμότητας και πρωτίστως ομοιογένειας αποτελούν βασικά ζητούμενα, αφού θέλοντας και μη ο Γερμανός προπονητής θα ρίξει στη μάχη και ποδοσφαιριστές με μειωμένο έως τώρα χρόνο συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το… άστρο του Ντε Βινσέντι

Οφείλει, λοιπόν, να διατηρήσει τους πλείστους παίκτες σε εγρήγορση ώστε όταν κληθούν να μπουν στη μάχη, να βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο, δίνοντας τις προσδοκώμενες λύσεις στην αγωνιστική σκακιέρα. Να μην ξεχνάμε πως ο ΑΠΟΕΛ «χρωστά» τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εθνικό Αχνας για την 1η και 2η αγωνιστική, αντιστοίχως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ