aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα πρόσθετα ζόρια για το άνοιγμα της «ψαλίδας»

ΑΠΟΕΛ: Τα πρόσθετα ζόρια για το άνοιγμα της «ψαλίδας»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

«Κλειδί» ενδεχομένως να αποδειχτεί το σημερινό παιγνίδι των γαλαζοκίτρινων με το Παραλίμνι, από την άποψη πως ο ΑΠΟΕΛ-εφόσον νικήσει- θα βγει κερδισμένος, ανοίγοντας την «ψαλίδα» της διαφοράς και από τους δύο διώκτες του. Ο αγώνας ωστόσο με τους «βυσσινί» μόνο εύκολος δεν θα είναι κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον Αρχάγγελο.

Πέραν του δεδομένου βαθμού δυσκολίας που κρύβει από μόνο του το παιγνίδι με το Παραλίμνι, πρόσθετη δυσκολία θα είναι η απουσία του Τραμετσάνι από τον πάγκο της ομάδας, μετά την αποβολή του στον αγώνα με την Πάφο, ενώ απόντες θα είναι και οι Ντε Βινσέντι (τραυματίας), Καρλάο, Ενσούε (κάρτες), πράγμα που σημαίνει ότι κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες. Αυτό είναι κάτι που μόνο ο Ιταλός τεχνικός το γνωρίζει, με τους «νέους» να δηλώνουν έτοιμοι κι αυτοί με τη σειρά τους, εφόσον τους ζητηθεί να μπουν στη μάχη.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Γύρω, γύρω όλοι και στη μέση ο Μούσα

Γιακολις, Φακινέτι, αλλά και ο Μπέζιακ δεν αποκλείεται να τους δούμε να παίρνουν θέση στη σέντρα (ή τουλάχιστον κάποιους από αυτούς), καθώς ο Βιντιγκάλ δεν είναι ακόμα έτοιμος. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα ψάξει από νωρίς το γκολ και δεν αποκλείεται να δούμε τον Τραμετσάνι να δοκιμάζει και νέα πράγματα, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, αλλά και την τακτική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ