aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τα… γύρισε με το σύστημα ο Ντολ, μέσα Εφραίμ και Άλεφ

ΑΠΟΕΛ: Τα… γύρισε με το σύστημα ο Ντολ, μέσα Εφραίμ και Άλεφ

Μπορεί ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ να εκνευρίστηκε και να απάντησε σε έντονος ύφος ερωτούμενος για την επιλογή του να παρατάξει τους γαλαζοκίτρινους σε σχηματισμό 3-5-2 στον αγώνα της πρεμιέρας των ομίλων με την Ντουντελάνζ, εντούτοις τέσσερις ημέρες αργότερα αλλάζει ξανά τον σχηματισμό της ομάδας του.

Οι πρωταθλητές θα αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1 απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Γερμανό προπονητή να πραγματοποιεί σωρεία αλλαγών στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα του Λουξεμβούργου.

Συγκεκριμένα προχώρησε σε 6 (!) αλλαγές, με τους Εφραίμ, Άλεφ ντος Σάντος και Βιντιγκάλ να αγωνίζονται πρώτη φορά φέτος ως βασικοί. Θέση στην κορυφή της επίθεσης παίρνει ο Χαλένιους αντί του Πάβλοβιτς με τον Σουηδό φορ να καταγράφει τη δεύτερη του συμμετοχή στην ενδεκάδα, καθώς είχε παίξει στο πρώτο παιχνίδι με την Σουτιέσκα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο αρχικό σχήμα επιστρέφουν επίσης οι Τάαμαρι και Ζοαοζίνιο.

Δείτε εδώ την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Έκανε άνω-κάτω την ενδεκάδα ο Ντολ, έξι αλλαγές με την ΕΝΠ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ