aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Έκανε άνω-κάτω την ενδεκάδα ο Ντολ, έξι αλλαγές με την ΕΝΠ

ΑΠΟΕΛ: Έκανε άνω-κάτω την ενδεκάδα ο Ντολ, έξι αλλαγές με την ΕΝΠ

Μισή ντουζίνα αλλαγές από τον Τόμας Ντολ στην ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στον εκτός έδρας αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Ντουντελάνζ.

Ο Γερμανός τεχνικός επιστρέφει σε σχηματισμό 4-2-3-1, δίνοντας φανέλα βασικού στους Ζοαοζίνιο, Άλεφ, Βιντιγκάλ, Τάαμαρι, Εφραίμ και Χαλένιους. Εκτός έμειναν οι Γιάκολις, Ντε Βινσέντι, Πάβλοβιτς, Μπέζιακ, Γκέντσογλου και Μάτιτς. Στην εστία θα είναι ο Μπέλετς, με τετράδα στην άμυνα τους Μιχαΐλοβιτς (δεξιά), Ζοαοζίνιο (αριστερά) και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μερκής – Ιωάννου.

Διαβάστε επίσης: Live: ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ

Τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Άλεφ ντος Σάντος, Σόουζα και Βιντιγκάλ, με τους Τάαμαρι και Εφραίμ να πλαισιώνουν τον προωθημένο Χαλένιους. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Γκέντσογλου και Βούρος όπως και Μακρής-Χάνι για αγωνιστικούς λόγους.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Μερκής, Ιωάννου, Ζοαοζίνιο, Άλεφ, Σόουζα, Βιντιγκάλ, Τάαμαρι, Εφραίμ, Χαλένιους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ