aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Συναντήσεις για ανατροπή του σκηνικού με Χατζηλούκα

ΑΠΟΕΛ: Συναντήσεις για ανατροπή του σκηνικού με Χατζηλούκα

Καθοριστικό θα είναι το επόμενο 48ωρο σε ότι αφορά το ενδεχόμενο ενίσχυσης του τεχνικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ με την πρόσληψη του Λούκα Χατζηλούκα. Ναι μεν ο Τόμας Ντολ εξέφρασε δημόσια, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα την αντίθεσή του στις σκέψεις της διοίκησης για ενίσχυση του τεχνικού τιμ, εντούτοις το όλο θέμα όχι μόνο δεν έχει κλείσει στον «Αρχάγγελο», αλλά τις τελευταίες ώρες η ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση.

Έγιναν συναντήσεις και τέθηκαν στο τραπέζι οι όροι πιθανής συνεργασίας του ΑΠΟΕΛ με τον Λούκα Χατζηλούκα. Το «μπαλάκι» είναι στα πόδια των Τόμας Ντολ και Ντομένικο Τέτι, καθώς πρόθεση της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ είναι να περάσει τη θέση της για ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου έχοντας τη συγκατάθεση τόσο του Τεχνικού Διευθυντή, όσο και του προπονητή.

Διαβάστε επίσης: H φωτογραφία «απάντηση» του ΑΠΟΕΛ από τον «Αρχάγγελο»

Ο Λούκας Χατζηλούκας χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Πρόδρομου Πετρίδη και των συνεργατών του σε θέματα που αφορούν ανάλυση των αντιπάλων και διατήρησης ισορροπιών στα αποδυτήρια της ομάδας. Με την αποχώρηση του Γιώργου Κωστή από τον «Αρχάγγελο» έχει χαθεί ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση και ο Λούκας Χατζηλούκας κρίνεται ως ο καταλληλότερης για το εν λόγω έργο.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος και φαίνεται πως αργά ή γρήγορα ο Λούκας Χατζηλούκας θα πάρει θέση στο τεχνικό επιτελείο, είτε ως βοηθός προπονητής είτε σε άλλο πόστο.

Διαβάστε επίσης: Μερκής: Ρεκόρ καριέρας από τον Οκτώβριο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ