aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σβήνονται οι πρώτες καλοκαιρινές ανορθογραφίες

ΑΠΟΕΛ: Σβήνονται οι πρώτες καλοκαιρινές ανορθογραφίες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ενημέρωση που έγινε στους Μπεν Σαχάρ, Αρτούρ Ζορζ, Άντχε Νούχιου και Μιγκέλ Σίλβα, φανερώνει πως ο σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ για την επόμενη σεζόν πήρε μπρος. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πήρε τις αποφάσεις του αναφορικά με το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό, ενημέρωσε τη διοίκηση του συλλόγου της Λευκωσίας και το νερό άρχισε να κυλά στο αυλάκι.

Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές διατηρούν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν, ωστόσο είναι εφικτό να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Γι’ αυτό και από τις τάξεις των γαλαζοκιτρίνων αισιοδοξούν πως το διαζύγιο μαζί τους δεν θα επιφέρει υψηλή αποζημίωση. Εξ ου και ήταν οι τέσσερις τους ήταν οι πρώτοι που ενημερώθηκαν πως δεν χωρούν στο πλάνο του Ελλαδίτη τεχνικού για την επόμενη σεζόν.

Ο Πουρσαϊτίδης προφανώς δεν θέλει να δει αν οι τέσσερις ποδοσφαιριστές μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω στη συνέχεια. Έβγαλε τα συμπεράσματά του και αποφάσισε πως προτιμά να μην τους χρησιμοποιήσει ξανά για να δώσει ευκαιρίες σε άλλους ποδοσφαιριστές. Κάτι που δικαιολογεί και το ότι δεν θα προπονούνται με την ομάδα τους ώσπου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα (απέμειναν πέντε αγωνιστικές για να εκπνεύσει το β’ γκρουπ).

Μπαίνοντας λοιπόν στο περιθώριο οι Σαχάρ, Νούχιου, Σίλβα και Ζορζ, σβήνονται παραλλήλως οι πρώτες «ανορθογραφίες» του περασμένου καλοκαιριού. Θα ακολουθήσουν και άλλες, άλλωστε η μία θεωρείται δεδομένη με τη φυγή του Ανουάρ Τουχαμί, ο οποίος θα επιστρέψει στην ομάδα που έχει τα δικαιώματά του, Βαγιαδολίδ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ