aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο ρινγκ με φόντο τον προεδρικό θώκο και ένα μεγάλο ερωτηματικό

ΑΠΟΕΛ: Στο ρινγκ με φόντο τον προεδρικό θώκο και ένα μεγάλο ερωτηματικό

Με αφορμή την ίδρυση τμήματος πυγμαχίας από τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, το σημερινό μας σκίτσο που φέρει τους Πρόδρομο Πετρίδη και Θεόδωρο Κυριακίδη στο ρινγκ. Ο σύλλογος της Λευκωσίας μπαίνει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο, με μοναδικό μεγάλο ερωτηματικό τον ορισμό ημερομηνίας για εκλογική συνέλευση την πανδημία.

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, έγιναν ενέργειες ώστε να γίνει σε σύντομο διάστημα η συνέλευση και οι μέτοχοι να πάρουν θέση. Εντούτοις, τα νέα πιο αυστηρά μέτρα που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (23 Απριλίου), καθιστούν πιο δύσκολη την προσπάθεια.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, με τη σειρά του, περιμένει με αγωνία να μάθει τα νεότερα που αφορούν στο διοικητικό μέτωπο. Ελπίζοντας πως όποια λύση και να δοθεί θα έχει τη δυνατότητα να επαναφέρει την ομάδα του ξανά στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Την ίδια ώρα, χθες διέρρευσαν πληροφορίες που θέλουν και τρίτο άτομο να ενδιαφέρεται για να υποβάλει υποψηφιότητα. Απομένει να φανεί αν ο καπνός θα φέρει και τη φωτιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ