aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο προσκήνιο ο Πουρσαϊτίδης, ο όρος που θέτει ο Ελλαδίτης

ΑΠΟΕΛ: Στο προσκήνιο ο Πουρσαϊτίδης, ο όρος που θέτει ο Ελλαδίτης

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Από το πρωί της Κυριακής το όνομα του Σάββα Πουρσαϊτίδη έχει πέσει στο τραπέζι στις συζητήσεις των διοικούντων τον ΑΠΟΕΛ. Η νέα ήττα από τη Δόξα οδηγεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον Μικ Μακάρθι στην πόρτα της εξόδου, αφού ο Ιρλανδός όχι απλά δείχνει ανήμπορος να σταματήσει την αγωνιστική κατρακύλα των γαλαζοκιτρίνων, αλλά η ομάδα παρουσιάζεται ολοένα και χειρότερη.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ ως τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και δεν έχει άδικο. Ο απόλυτος κυρίαρχος του κυπριακού ποδόσφαιρου τα προηγούμενα χρόνια είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και εάν δεν υπάρξει γερό ταρακούνημα ο εφιάλτης του υποβιβασμού είναι ορατός.

Οι ευθύνες δεν βαραίνουν μόνο τον Μακάρθι, ασφαλώς και το μεγαλύτερο μερίδιο έχει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Όμως τη δεδομένη στιγμή το αγωνιστικό κομμάτι «καίει» όλους στον «Αρχάγγελο» και δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, από την στιγμή που δεν είναι εφικτό να αποχωρήσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Μακάρθι: «Αύριο θα πάω στη δουλειά, δεν είναι δική μου απόφαση»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης επανέρχεται στο προσκήνιο και οι επόμενες μέρες θα δείξουν κατά πόσο ο Ελλαδίτης θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο, αυτή τη φορά ως προπονητής. Ο πρώην τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας στις προκαταρκτικές επαφές που έγιναν, από τρίτο πρόσωπο και όχι τη διοίκηση, ζήτησε συμβόλαιο διάρκειας ενάμιση χρόνου.

Η νέα σφαλιάρα του ΑΠΟΕΛ δίνει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη συνάντηση της διοίκησης με τους μεγαλομέτοχους την ερχόμενη Πέμπτη. Η διοίκηση Πετρίδη θα δεχθεί σκληρή κριτική και το αποτέλεσμα της συνάντησης θα καθορίσει τα επόμενα βήματα στο διοικητικό μέτωπο. Άμεση αλλαγή σκυτάλης στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ φαντάζει ως εξαιρετικά δύσκολη, καθώς δεν υπάρχει διάδοχη κατάσταση που να είναι έτοιμη να επιφορτιστεί τα αγωνιστικά και οικονομικά δεδομένα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ