Μακάρθι: «Αύριο θα πάω στη δουλειά, δεν είναι δική μου απόφαση»

Καμία πρόθεση παραίτησης, ούτε καν ανάληψης της ευθύνης για το αγωνιστικό κατάντημα του ΑΠΟΕΛ από τον Μικ Μακάρθι. Ο Ιρλανδός τεχνικός μετά την ήττα από τη Δόξα σημείωσε ότι δεν είναι δική του απόφαση το κατά πόσο θα προκύψει θέμα απομάκρυνσής του από τον πάγκο, ενώ αναφέρθηκε και στην αλλαγή του Κλωναρίδη.

Οι δηλώσεις του Μακάρθι

«Το πιο δύσκολο για μένα είναι να έρχομαι εδώ να μιλώ μετά από τέσσερις σερί ήττες. Δεν είναι αποδεκτό για τον ΑΠΟΕΛ. Προηγηθήκαμε, μετά δεχτήκαμε γκολ από στατική φάση, ενώ στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες, ήρθε το πέναλτι για τη Δόξα μέσω του VAR και χάσαμε».

Για την αλλαγή Κλωναρίδη και την αντίδρασή του, είπε: «Τον έβαλα γιατί πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο κορωνοϊός τον επηρέασε πάρα πολύ. Τον ήθελα στο γήπεδο αλλά κατ’ εμένα δεν μπορούσε. Ήταν λάθος που τον προτίμησα παρά τον  Κατσαντώνη αλλά είναι πιο πάνω στην… ιεραρχία. Ίσως ο Αντρέας να μπορούσε να μας δώσει μια ώθηση. Δεν έχω πρόβλημα με την αντίδρασή του».

Μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ; Υπάρχει πρόβλημα στη νοοτροπία των παικτών; «Όχι δεν έχει κάτι με την νοοτροπία των παικτών. Όταν δέχεσαι ήττες σε επηρεάζει και είναι φυσιολογικό. Είδαμε τον Μπερν που μπήκε και ήταν ορεξάτος, ίσως αυτό να χρειαζόμαστε. Κάνω ότι μπορώ όπως και σε όλα τα παιχνίδια στην καριέρα μου αλλά δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν λειτουργεί».

Πιστεύετε ότι οι συνεχόμενες ήττες ίσως φέρουν θέμα τεχνικής ηγεσίας; «Η δική μου θέση είναι ότι αύριο επιστρέφουμε στην δουλειά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Δεν είναι απόφαση δική μου αυτή».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ