aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο περίμενε, μα γυρίζει σελίδα

ΑΠΟΕΛ: Στο περίμενε, μα γυρίζει σελίδα

Ο ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένος να περιμένει για να μάθει πότε θα οριστεί η συνέχεια του ντέρμπι με την Ομόνοια, που διεκόπη προψές στο 17’ λόγω πυκνής ομίχλης και ενώ το σκορ ήταν 0-0. Παραλλήλως, η προσοχή του θα πρέπει να στραφεί αμέσως στο επερχόμενο… κάτι παραπάνω από παιχνίδι έξι βαθμών με την Πάφος FC, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο ΓΣΠ.

Η προσεχής αντίπαλος των γαλαζοκιτρίνων ισοβαθμεί μαζί τους στους 14 βαθμούς, ενώ κανείς στις τάξεις τους δεν ξεχνά το βαρύ και ασήκωτο 0-4 της 1ης αγωνιστικής. Πρόκειται λοιπόν για ομάδα που παρουσιάζεται με απαιτήσεις εισόδου στην εξάδα και σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερέχει των πρωτευουσιάνων λόγω της μεγάλης νίκης της στο «Στέλος Κυριακίδης». Εκτός και αν γίνει κάτι τρελό στο μεταξύ τους ματς και οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή πετύχουν σκορ ανατροπής, αναφορικά με τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Βεβαίως, το πρώτιστο είναι η διασφάλιση των τριών βαθμών έστω και με μισό-μηδέν. Απέναντί του ο ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει κάποια ομαδούλα της σειράς και άλλωστε, οι μνήμες από το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι είναι πικρές. Εξού και ο Κύπριος προπονητής με τους συνεργάτες του στρέφουν την πυξίδα τους αποκλειστικά σε αυτό το παιχνίδι.

Θα είναι μάλιστα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση οι Ντανίλο και Νταουσβίλι, οι οποίοι ήταν στην αποστολή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους στο ματς με τον Εθνικό στις 18 Οκτωβρίου. Θα υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές δηλαδή στη μεσαία γραμμή, καθώς θα απουσιάσει ξανά ο τιμωρημένος Λούκα Σόουζα. Απών θα είναι ξανά ο τραυματίας Τομάς ντε Βινσέντι.

Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα της Λευκωσίας προσδοκεί σε νέα μαζική παρουσία των οπαδών της. Προψές στο ΓΣΠ, άγγιξαν τις 8.000 και δημιούργησαν ζεστή ατμόσφαιρα, γεγονός που οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν πως θα συνεχιστεί. Άλλωστε, το επερχόμενο ματς θα είναι το προτελευταίο στο γήπεδο της πρωτεύουσας, προτού εφαρμοστούν τα νέα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού. Στις 12 Δεκεμβρίου είναι ορισμένο το τυπικά εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ στις από τις 15 του ίδιου μήνα θα τεθούν σε εφαρμογή τα νέα διατάγματα που δεν θα επιτρέπουν την είσοδο στα γήπεδα σε μη εμβολιασμένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ