aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό του Μπαλταζάρ

ΑΠΟΕΛ: Στο μυαλό του Μπαλταζάρ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν συνηθίζει να φανερώνει τις προθέσεις του ο Μπαλταζάρ πριν από τα παιχνίδια, το ίδιο προτίθεται να πράξει άλλη μια φορά. Οπότε, όποια ερωτηματικά αιωρούνται για το αρχικό σχήμα ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τη Χάποελ, πολύ δύσκολα θα βρουν απάντηση.

Διαβάστε επίσης: Αποφάσισε ο Μπαλταζάρ για τερματοφύλακα

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας οι Βούρος-Καρλάο. Δεξιά ο Ενσούε και στην αντίθετη πλευρά ένας εκ των Καζού, Ιωάννου. Σε ρόλο αμυντικών μέσων οι Μοράις, Σόουζα και στις πτέρυγες το προβάδισμα έχουν οι Σάλαϊ, Αλ-Τάαμαρι. Τέλος, αυξημένες πιθανότητες για επιστροφή στην ενδεκάδα έχει ο Ζαχίντ που θα είναι ο άμεσος υποστηρικτής των ενεργειών του Ντε Βινσέντι, ο οποίος μάλλον θα «ντυθεί» επιθετικός κορυφής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το έξτρα «όπλο» και η σκέψη στην Κροατία

Αυτό φαντάζει ως το επικρατέστερο αρχικό σχήμα, αν και όπως προαναφέραμε ουδείς μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για τις τελικές επιλογές του Πορτογάλου προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ