aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Στο μπλοκάκι του Πουρσαϊτίδη

AΠΟΕΛ: Στο μπλοκάκι του Πουρσαϊτίδη

Ένα δεκαήμερο πέρασε κιόλας από την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας σεζόν. Αύριο θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός, μία εβδομάδα μετά ανοίγει ο κύκλος των φιλικών αγώνων (ΠΑΕΕΚ, 15/7) και ένα 24ωρο μετά η αποστολή αναχωρεί για Βουλγαρία.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αύξησε κατακόρυφα τον ρυθμό εκγύμνασης, δίνει ολοένα και περισσότερο χρόνο σε ασκήσεις με μπάλα, κάνοντας παραλλήλως και τις δοκιμές του.
Ο Ελλαδίτης κόουτς δείχνει ότι στο μυαλό του έχει τα πάντα αυτή την περίοδο. Βλέπει τους παίκτες να βγάζουν ένταση, διαπιστώνοντας ότι είναι σε καλό επίπεδο και σιγά σιγά θα αρχίσουν να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό. Πλέον αυτό είναι το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Πουρσαϊτίδης θα αρχίζει να δοκιμάζει τα πάντα και σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο θα επικεντρωθεί σε δύο συστήματα. Αυτό λέει το προπονητικό πρόγραμμα. Στις δοκιμές του θα εστιάσει στο 4-2-3-1 και στο 3-4-3, με το πρώτο έτσι κι αλλιώς να είναι ο σχηματισμός που χρησιμοποίησε σε μεγάλο χρονικό διάστημα της λήξασας σεζόν. Η τριάδα στην οπισθοφυλακή θα δουλευτεί εξίσου αφού ο κόουτς θέλει να είναι άπαντες πανέτοιμοι ώστε να λειτουργήσουν αρμονικά στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε… συνθήκη.

Στα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν κυρίως στο δεύτερο σκέλος της προετοιμασίας, αλλά και στο τρίτο, θα προσπαθήσει να χωρέσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του και θα δώσει ευκαιρίες σε όλους όσοι τον πείθουν μέσα από τις προπονήσεις.

Πολύ σημαντικό για τον Πουρσαϊτίδη είναι ότι πλέον έχει στη διάθεσή του και τους Τζο Γκάρνερ, Τζακ Μπερν, Γιώργο Εφραίμ, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμό, με τους δύο τελευταίους να περνούν την πόρτα του χειρουργείου. Επίσης, έγιναν οι πλείστες βασικές μετεγγραφές με ποδοσφαιριστές που γνωρίζει και αναμένεται ότι θα δώσουν σημαντικές λύσεις στην ομάδα.

Με εξαίρεση τον Γιάννη Σατσιά που προπονείται ατομικά και αναμένεται να είναι στην αποστολή για τη Βουλγαρία, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ