aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στην άκρη οι «ανορθογραφίες» και η αποστομωτική «απάντηση»

ΑΠΟΕΛ: Στην άκρη οι «ανορθογραφίες» και η αποστομωτική «απάντηση»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι η υλοποίηση του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από τη διατήρηση των κεκτημένων για έβδομη διαδοχική σεζόν, ιστορικό επίτευγμα για τα κυπριακά δεδομένα, μόνο εύκολος δεν είναι. Ίσως φέτος να είναι ακόμη πιο ζόρικη από κάθε άλλη φορά η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει προφανώς να παλέψουν κόντρα σε όλους, να καταβάλουν υπερπροσπάθεια για να μην αλλάξει χέρια το στέμμα. Έκτισαν μια κυριαρχία, οπότε σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να γκρεμιστεί.

Διαβάστε επίσης: Ιορδανός speaker «τρελάθηκε» με τον Τάαμαρι! (video)

Έχουν πίστη στις δυνατότητές τους, δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν πως διαθέτουν ποιοτικότατο σύνολο και είναι αποφασισμένοι, με τις κινήσεις που θα γίνουν στη μετεγγραφική σκακιέρα, να παλέψουν μέχρι τέλους για τον στόχο της σεζόν. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι «διψασμένοι» για τον τίτλο και φρόντισαν να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο με τον πειστικότερο τρόπο απέναντι στον Απόλλωνα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και στο στρατόπεδο των πρωτευουσιάνων είναι αποφασισμένοι να αναρριχηθούν το συντομότερο στην κορυφή της βαθμολογίας, ενισχύοντας αυτομάτως τη δυναμική τους ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Μπάλογκ: «Είμαι απογοητευμένος με το διαιτητή… σωστή απόφαση ο ΑΠΟΕΛ»

Τον θέλουν όσο τίποτα άλλο τον φετινό τίτλο στον ΑΠΟΕΛ, κάτι το οποίο έχει φανεί μέχρι στιγμής και αναμένεται όσο φτάνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος να γίνεται πιο φανερό. Έβαλαν στο πρόσφατο ντέρμπι την μπάλα κάτω, απέφυγαν τα γεμίσματα και αυτό συνέβη επειδή άνοιξαν από νωρίς το σκορ και «καθάρισαν» από τις αρχές του δεύτερου μέρους όχι μόνο το ματς,  αλλά και το μυαλό τους. «Έτσι και στη συνέχεια», είναι το μήνυμα που κυριαρχεί.

Διαβάστε επίσης: Μούσα Αλ-Τάμμαρι: Λόγος για να πάει κάποιος στο γήπεδο

Οι ποδοσφαιριστές του Πάολο Τραμετσάνι, μετά την «πεντάρα» επί του Απόλλωνα πιστεύουν πλέον πιο πολύ στις δυνατότητές τους και παρά τα όσα ακούν, πιστεύουν ότι στη συνέχεια θα αποδώσουν ακόμη καλύτερα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ θα το παλέψει μέχρι τέλους. Στην ομάδα έχουν αφήσει στην άκρη τις αγωνιστικές (και όχι μόνο) «ανορθογραφίες» των προηγούμενων μηνών και κοιτάζουν μπροστά, με τον Ιταλό προπονητή να βασίζεται στο ομαδικό πνεύμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ – Απόλλων: Ο τελευταίος «πόλεμος» των διοικήσεων σε τίτλους

Το ότι υπάρχουν αγωνιστικά θέματα που ακολουθούν τον ΑΠΟΕΛ από το καλοκαίρι, δεν το αμφισβητεί κανείς. Και προφανώς γνωρίζουν ότι επειδή κέρδισαν τον Απόλλωνα δεν κατέκτησαν κάτι. Κανένας τίτλος δεν κρίνεται εξάλλου στο 1/3 της σεζόν. Όμως, μετά τη σπουδαία επιτυχία πιστεύουν ακόμη περισσότερο ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και έτσι τον Μάιο να είναι αυτοί που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Η «απάντηση» μετά την ήττα από την ΑΕΚ ήταν αποστομωτική και αυτό που προέχει είναι να δοθεί συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ