aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στάσιμο του Ουζόχο λόγω Κόπα Άφρικα

ΑΠΟΕΛ: Στάσιμο του Ουζόχο λόγω Κόπα Άφρικα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ δεν μπαίνουν στη λογική της ονοματολογίας. Κάτι που λένε ότι θα τηρήσουν έως το φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου. Ακόμη και για τον Φράνσις Ουζόχο δεν θέλησαν να τοποθετηθούν, παρά τις πληροφορίες που έφεραν τους πρωταθλητές να εκδηλώνουν ζωηρό ενδιαφέρον. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας και πολύ περισσότερο η Λα Κορούνια, σύλλογος που διατηρεί τα δικαιώματά του, δεν δείχνουν να βιάζονται.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πέφτουν οι υπογραφές με τον Μπόι Βάτερμαν!

Ο 20χρονος θα αγωνισθεί με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα, με την ισπανική ομάδα να θεωρεί πως εάν αγωνισθεί και διακριθεί, τότε οι μετοχές του θα ανέβουν κατακόρυφα κι ως εκ τούτου θα αυξηθούν παραλλήλως οι πιθανότητες να προκύψει πολύ συμφέρουσα οικονομική προσφορά. Η Νιγηρία θα αντιμετωπίσει στις 22 Ιουνίου το Μπουρουντί, στις 26 Ιουνίου τη Γουινέα και στις 30 Ιουνίου τη Μαδαγασκάρη. Εάν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και περάσει στους «16», οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν από τις 5 έως τις 8 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ