aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Στα δόντια το μαχαίρι!

ΑΠΟΕΛ: Στα δόντια το μαχαίρι!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που στέλνει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Χατζηλούκας στους ποδοσφαιριστές. Ζητεί να μπουν στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου με το… μαχαίρι στα δόντια. Να δει από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή πάθος και αποφασιστικότητα απέναντι στην ΑΕΛ, αν είναι δυνατόν να βρουν νωρίς τον δρόμο που οδηγεί στα δίχτυα της εστίας του Τζόσιμαρ Βοζίνια, θέτοντας τις βάσεις για μία σπουδαία επιτυχία στο φινάλε των υποχρεώσεων για το 2019.

Ο ΑΠΟΕΛ, έχει άλλο ένα κίνητρο στο αυριανό ματς. Να πανηγυρίσει για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν τρεις διαδοχικές νίκες. Ισάριθμες φορές που βρέθηκε ένα 90λεπτο πριν από την επίτευξη (και) του εν λόγω στόχου, τα έκανε μούσκεμα. Και κάτι ακόμη: Να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα που καταγράφει στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι των τριών προηγούμενων ετών. Συγκεκριμένα, το 2016 είχε κερδίσει εντός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα (1-0), το 2017 επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ανόρθωσης (3-0) και πριν από ένα χρόνο, υπερκέρασε το εμπόδιο του Ερμή στο ΓΣΠ (2-0). Όχι μόνο έφτασε στον στόχο του, αλλά διατήρησε και το μηδέν παθητικό!

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποστολή με «φωτογράφιση» αποχώρησης

Ξέχωρα από τα στατιστικά και τους αριθμούς που συνοδεύουν τον επικείμενο αγώνα για τη 14η στροφή του πρωταθλήματος, στην ομάδα της Λευκωσίας δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με οποιοδήποτε αποτέλεσμα που δεν θα εξαργυρώνεται αυτομάτως με τους τρεις βαθμούς. Όσο απαιτητικό σύνολο κι αν διαθέτει η ΑΕΛ, οι πρωτευουσιάνοι δεν έχουν περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες, αφού θέλουν να «ροκανίσουν» το συντομότερο τη διαφορά που τους χωρίζει από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Πάβλοβιτς; Αγνοείται…

Ο Λούκας Χατζηλούκας, με τη βοήθεια των συνεργατών του, έχει αποκρυπτογραφήσει το αγωνιστικό προφίλ της αντιπάλου και στη σημερινή προπόνηση δίνει τις κατευθυντήριες γραμμές στους ποδοσφαιριστές του. Ξέχωρα από την ενδεκάδα που θα… παραπέμπει σε αυτήν που παρέταξε στη νίκη απέναντι στη Σεβίλλη, ορισμένοι παίκτες θα έχουν ειδικό ρόλο ώστε να εξουδετερωθούν τα ατού της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ