aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάβλοβιτς; Αγνοείται…

ΑΠΟΕΛ: Πάβλοβιτς; Αγνοείται…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Αντρίγια Πάβλοβιτς διανύει περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Ο Σέρβος επιθετικός είναι μακριά από τον καλό του εαυτό, τουλάχιστον αυτόν που αποτύπωσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τους πρώτους μήνες στον ΑΠΟΕΛ, γεγονός που επηρεάζει την ομάδα.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής, στα τελευταία 11 παιχνίδια είναι «άσφαιρος», κάτι που προφανώς προβληματίζει. Είχε σκοράρει στο ματς με αντίπαλο τη Δόξα, το οποίο διεξήχθη στις 19 Οκτωβρίου 2019 (6η αγωνιστική) και από τότε, λες και πήρε… διαζύγιο με το γκολ. Εδώ και δύο μήνες αδυνατεί να προσφέρει τα προσδοκώμενα. Επειδή για τον επιθετικό το γκολ μοιάζει με το οξυγόνο του, έτσι και ο Πάβλοβιτς, όσο παραμένει στο μηδέν, χάνει από αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποστολή με «φωτογράφιση» αποχώρησης

Στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΛ (21/12) αναμένεται ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και παρουσιάζεται αποφασισμένος να γυρίσει δυναμικά τον τροχό. Θέλει να βρει εκ νέου πού οδηγεί προς το αντίπαλο πλεκτό, αρχίζοντας να δίνει τις δέουσες λύσεις στο σκοράρισμα. Η μπάλα είναι στα πόδια του, με τον Λούκα Χατζηλούκα να προσπαθεί να του ανεβάσει την ψυχολογία.

Διαβάστε επίσης: «Ο Κάντερ έλαβε μια συγκλονιστική είδηση από τον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ