aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: ΣΟΚ με Λαπόρτ και Αντούριθ!

ΑΠΟΕΛ: ΣΟΚ με Λαπόρτ και Αντούριθ!

Πολύ καλά τα νέα από την Ισπανία για τον ΑΠΟΕΛ. Μετά τον Λαπόρτ και ο Αντόυριθ έγινε αναγκαστική αλλαγή για την Μπιλμπάο, 8 λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Βαλβέρδε πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 53ο λεπτό μαζί με τον Γουίλιαμς, αλλά λίγα λεπτά αργότερα σήκωσε το χέρι του, έπιασε το πόδι του και ζήτησε αλλαγή. Έτσι, η Μπιλμπάο συνεχίζει με 10 ποδοσφαιριστές το παιχνίδι.

Προηγούμενη ενημέρωση

Σε αναγκαστική αλλαγή προχώρησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον σημερινό αγώνας της Μπιλμπάο με τη Βαλένθια. Στο 27’ λεπτό του αγώνα αποχώρησε τραυματίας ο κεντρικός αμυντικός Λαπόρτ, αφού δέχθηκε κλωτσιά στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Από την αρχή φάνηκε πως δεν πατούσε καλά το πόδι του, όμως έσφιξε τα δόντια για να συνεχίσει. Τελικά, όμως, στο 27’ δεν άντεξε και πέρασε έξω ως αλλαγή και πλέον θεωρείται αμφίβολος για το ματς της Πέμπτης με τον ΑΠΟΕΛ.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι Βάσκοι βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 από τη Βαλένθια, για την οποίαν σκόραραν οι Νάνι στο 12ο λεπτό και Ζάζα στο 45ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ