aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σημαντικές επιστροφές με Βασιλεία, δύο δεν πρόλαβαν

ΑΠΟΕΛ: Σημαντικές επιστροφές με Βασιλεία, δύο δεν πρόλαβαν

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του μεγάλου αγώνα με τη Βασιλεία για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης (22:00, 20/2). Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να κάνουν το μεγάλο βήμα για να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν υπολογίζει στους παροπλισμένους Σόουζα και Εφραίμ, ενώ μετρά πολύ σημαντικές επιστροφές καθώς οι Αλωνεύτης, Μιχαΐλοβιτς, Ιωάννου και Σιγκούρνταρσον έχουν προλάβει το… λεωφορείο και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Υπενθυμίζουμε πως δεν δηλώθηκαν στη λίστα για τις διπλές αναμετρήσεις με τη Βασιλεία οι Μίλαν Γέφτοβιτς, Αντρέ Βιντιγκάλ, Χρίστος Σιέλης, Ομάρ Χάνι.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Βάτερμαν, Χαλένιους, Ντε Βινσέντι, Τάαμαρι, Μάτιτς, Σιγκούρνταρσον, Γιάκολις, Πάβλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Γένσεν, Μακρής, Γουίλερ, Ιωάννου, Αλωνεύτης, Μιχαΐλοβιτς, Άλεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ