aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε θέση ισχύος για Ακιντόλα, αλλά…

ΑΠΟΕΛ: Σε θέση ισχύος για Ακιντόλα, αλλά…

Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Νταβίντ Ακιντόλα επιχειρεί ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι μετά την μετεγγραφή του Φράνσις Ουζόχο θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους άλλον έναν ποδοσφαιριστή που ήταν στη διακοπείσα σεζόν στον «αιώνιο» αντίπαλο με τη μορφή δανεισμού.

Οι γαλαζοκίτρινοι με αστραπιαίες κινήσεις κατάφεραν να πάρουν με ελευθέρα μετεγγραφή τον Νιγηριανό τερματοφύλακα από την Ντεπορτίβο λα Κορούνια και το ίδιο επιδιώκουν να πράξουν και με τον συμπατριώτη του ακραίο επιθετικό.

Μάλιστα, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι της Ομόνοιας στη «μάχη» διεκδίκησης του 24χρονου ποδοσφαιριστή σε μία υπόθεση που εξελίσσεται σε ένα ιδιότυπο μπρα-ντε-φερ ανάμεσα στους δύο μεγάλους της Λευκωσίας. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη επικοινώνησε με την αντίστοιχη της Μίντιλαντ κοινοποιώντας το ενδιαφέρον και οι γαλαζοκίτρινοι με βάση τα όσα διαρρέουν προσφέρουν στους Δανούς περισσότερα χρήματα απ’ ότι η Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: «Η (σιωπηρή) συμφωνία με Τάαμαρι και το “δεν έχω να πω τίποτα” του Πετρίδη»

Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει το πάνω χέρι, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι στη φωτιά για την έκβαση της υπόθεσης. Σε μια μετεγγραφική περίοδο τα πάντα μπορεί ν’ αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και η ζυγαριά να γύρει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Επιπλέον, στη Μίντιλαντ δεν αντιμετωπίζουν τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν τη Λα Κορούνια και μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής των Δανών, Κλάους Στάινλαϊν έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο για ποδοσφαιριστή της Μίντιλαντ. «Η ερώτηση είναι κατά πόσο υπάρχουν αρκετά χρήματα για μετεγγραφές μετά τον κορωνοϊό για να έχουμε τις προτάσεις που θέλουμε. Αλλά θα περιμένουμε. Δεν πουλάμε παίκτες σε τιμές κορωνοϊού, μισοτιμής. Αν δεν κινηθεί η αγορά, τότε θα μείνουμε με την ομάδα που έχουμε και λογικά θα κάνουμε μια καλή σεζόν του χρόνου», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ