aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Σε επαγρύπνηση ο Γκαγιέγο

ΑΠΟΕΛ: Σε επαγρύπνηση ο Γκαγιέγο

Η ομάδα της Λευκωσίας στοχεύει στην απόκτηση δύο κλασικών επιθετικών και ενός επιτελικού μέσου

Ο ΑΠΟΕΛ προχωρά δυναμικά στην ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, με τρεις κενές θέσεις να αναμένουν τους κατάλληλους παίκτες για τη νέα σεζόν. Η ομάδα της Λευκωσίας στοχεύει στην απόκτηση δύο κλασικών επιθετικών και ενός επιτελικού μέσου με επιθετικές ικανότητες, για να καλύψει τα κενά των Κβιλιτάια, Τομανέ και Βιγιαφάνιες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον αντικαταστάτη του Γεωργιανού φορ, με πιθανή την πραγματοποίηση σημαντικής οικονομικής επένδυσης. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο παραμένει σε επαγρύπνηση, με το βλέμμα στραμμένο σε όλες τις κατευθύνσεις, ενώ παράλληλα οι ημέρες που περνούν συμβάλλουν στη συρρίκνωση της λίστας των υποψηφίων. Οι αποφάσεις λαμβάνονται με προσοχή, διασφαλίζοντας ότι κάθε προσθήκη θα προσφέρει ουσιαστική ενίσχυση στην ομάδα.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, ελπίζοντας ότι οι νέες μετεγγραφές θα ενισχύσουν το σύνολο και θα το οδηγήσουν σε επιτυχίες τη νέα σεζόν. Η προεργασία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Με την προσοχή στραμμένη στη σωστή επιλογή παικτών και την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει αποφασισμένος να ανεβάσει την ανταγωνιστικότητά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ