aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πυρετώδεις συζητήσεις για την απόκτηση επιθετικού

ΑΠΟΕΛ: Πυρετώδεις συζητήσεις για την απόκτηση επιθετικού

Δεκάδες είναι οι προτάσεις που ομολογουμένως κατέκλεισαν τα γραφεία του ΑΠΟΕΛ, ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο μέχρι χθες, καμία επίσημη πρόταση δεν έγινε προς συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ούτε προς τον Ραντζέλο Γιάνγκα, ούτε προς τον Καρίμ Ασαριφάρντ, παρά τα σενάρια που αναπτύχθηκαν.

Με αυτό δεν σημαίνει πως αυτομάτως αποκλείονται οποιεσδήποτε ουσιαστικές εξελίξεις εντός της ημέρας. Από τη στιγμή που υπάρχει κενή θέση στο ρόστερ ένεκα της αποχώρησης με τη μορφή δανεισμού του Μπερτ Έσελινγκ, τότε το ενδεχόμενο να προστεθεί στο έμψυχο δυναμικό άλλη μία επιλογή παίκτη στη γραμμή κρούσης, κάθε άλλο παρά απομακρυσμένο χαρακτηρίζεται. «Αν υπάρξει αξιόλογος επιθετικός που θα διαθέτει τα κριτήρια που τέθηκαν, τότε θα τον αποκτήσουμε», μάς ειπώθηκε από πλευράς της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, αφήνοντας ορθάνοιχτο το παράθυρο για άλλη μία και τελευταία, ασφαλώς, πινελιά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις με μάνατζερ συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, ώστε να διαφανεί κατά πόσον είναι εφικτό να εξασφαλιστεί η συγκατάθεση της ομάδας που διατηρεί τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών που εκπροσωπούν και να κλείσει η οποιαδήποτε συμφωνία. Εν ολίγοις, οι επιλογές που ξεχωρίζουν στη λίστα του Σωφρόνη Αυγουστή, δεν είναι εύκολες από τη στιγμή που δεν είναι ελεύθεροι. Ωστόσο, οι ενέργειες που γίνονται είναι πλέον πολύ πιο έντονες, με τα αποτελέσματά τους να διαφαίνονται σήμερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ