aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠολύς καιρός για ομάδα εκτοπίσματος ΑΠΟΕΛ

Πολύς καιρός για ομάδα εκτοπίσματος ΑΠΟΕΛ

Στο γήπεδο που στην περσινή σεζόν σφράγισε τη μεγάλη απογοήτευση της απώλειας της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο ΑΠΟΕΛ βρήκε το φως της κορυφής!

Στο «Στέλιος Κυριακίδης» νίκησε την πρωτοπόρο και αήττητη – έως ψες – Πάφος FC με 2-1 και ξαναβρέθηκε στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος μετά από 43 ολόκληρους μήνες (από τις 18 Μαΐου 2019, όταν κατέκτησε τον τίτλο για τελευταία φορά). Πολύς… καιρός για μια ομάδα του εκτοπίσματος των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας.

Ο Σέρβος κόουτς συνεχίζει ένα φοβερό σερί. Είναι ο προπονητής με τις περισσότερες διαδοχικές νίκες από την ημέρα που κάθισε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Χθες στην Πάφο πέτυχε την όγδοη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και την ένατη συνολικά (συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα κυπέλλου με τον Αχυρώνα / Ονήσιλο). Ενδεικτικά, οι καλύτεροι πριν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ήταν οι Πάνος Μάρκοβιτς, Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Τόζα Βεσελίνοβιτς με έξι σερί νίκες μετά το ντεμπούτο τους.

Αυτό που μετρά περισσότερο για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ, είναι ότι η ομάδα τους έφτασε στους 33 βαθμούς και πάει στα ντέρμπι με αντιπάλους την Ανόρθωση και τον Άρη έχοντας την πρωτοκαθεδρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ