aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Προσφιλές σχήμα Vs Κούραση

ΑΠΟΕΛ: Προσφιλές σχήμα Vs Κούραση

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο έχει δείξει πολλές φορές την προτίμηση του στην ενδεκάδα που συγκεντρώνει τις προτιμήσεις του. Την Κυριακή (18/2), στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ απέναντι στη Δόξα, είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε τουλάχιστον μία αλλαγή.

Ο Πέτροβιτς είναι τιμωρημένος και όλα συνηγορούν πως μετά την επιστροφή του ως αλλαγή στο ντέρμπι κορυφής με τον Άρη, ήρθε η ώρα και για την ενδεκαδάτη συμμετοχή του Κρέσπο για πρώτη φορά από το ματς του α’ γύρου απέναντι στην ίδια αντίπαλο. Έτσι το επικρατέστερο σχήμα είναι το ακόλουθο:

Τερματοφύλακας ο Μπέλετς, αμυντικοί οι Τσεπάκ, Κρέσπο, Ντβάλι, Σούσιτς, μέσοι οι Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Βιγιαφάνες, εξτρέμ οι Ντογκαλα, Μαρκίνιος και σέντερ φορ ο Κβιλιτάια.

Εντούτοις εκφράστηκαν πολλά παράπονα από ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο του ΑΠΟΕΛ για το βεβαρημένο πρόγραμμα με τα συνεχόμενα ματς, που επιφέρει κούραση. Συνεπώς υπάρχει ενδεχόμενο να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές ο Πορτογάλος προπονητής, με τους Μεχρί, Τομανέ και Δώνη να διεκδικούν θέση.

Πέραν του Πέτροβιτς, δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Χριστοδούλου, ο οποίος αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Άρη για επεισόδιο με τον Καζού στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ