aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πότε θα είναι έτοιμος ο Ουζόχο και η τετράδα ασφάλειας με μέλλον

ΑΠΟΕΛ: Πότε θα είναι έτοιμος ο Ουζόχο και η τετράδα ασφάλειας με μέλλον

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η θέση του τερματοφύλακα θεωρείται στο ΑΠΟΕΛ καλυμμένη αφού έχει αποκτηθεί ο Μιγκέλ Σίλβα, ο Τσιλιγγίρης, ενώ υπάρχει και ο Πρινιωτάκης. Σ’ αυτούς προστέθηκε και επίσημα σήμερα ο Φράνσις Ουζούχο.

Έχει δημιουργηθεί μια ιδιαίτερα δυνατή τετράδα για να υπερασπιστεί την εστία των γαλαζοκίτρινων για την νέα περίοδο με νεαρούς τερματοφύλακες πάνω στους οποίους ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να επενδύσει για το μέλλον. Όταν ο Νιγηριανός τερματοφύλακας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, δηλαδή τον επόμενο Οκτώβριο, θα μονομαχήσει με τον Μιγκέλ Σίλβα για την θέση κάτω από τα δοκάρια. Πάντως, είναι δεδομένο ότι στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο 25χρονος πορτιέρε θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία του ΑΠΟΕΛ.

Η παρουσία του Ουζόχο και με την φανέλα της Ανόρθωσης όσο τον είδαμε, αλλά και τα πρώτα δείγματα γραφής με την Ομόνοια, έδειξαν πως πρόκειται για τερματοφύλακα που έχει την ικανότητα να αποτελέσει τη βασική επιλογή στον «άσο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ