aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει το deal με Ρέζα

ΑΠΟΕΛ: Πλησιάζει το deal με Ρέζα

Σε καλό δρόμο είναι οι επαφές του ατζέντη του Ρέζα Γκουτσανετζάντ για μετεγγραφή στην Τράκτορ Σάσι του Ιράν. Ο μάνατζερ του Ιρανού επιθετικού του ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του ταξίδεψε στην Τουρκία για να έχει επαφές με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας και φαίνεται ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα tasnimnews.com ο Ρέζα είχε πρόσφατα επαφές με την Περσέπολις, εντούτοις η μετεγγραφή «χάλασε», αφού προέκυψε διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε επίσης: «Στην Τουρκία ο μάνατζερ του Ρέζα, επαφές για μετεγγραφή»

Τις επόμενες μέρες θα προκύψουν εξελίξεις στην υπόθεση Ρέζα, ο οποίος δεν βρισκόταν στην αποστολή για το ντέρμπι με την Ανόρθωση αφού προτιμήθηκε ο νεαρός Ανδρέας Αρτεμίου από τον Πάολο Τραμετσάνι. Θυμίζουμε πως δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Και τώρα μετεγγραφή αριστερού μπακ

Ο Ρέζα είχε αγωνισθεί τελευταία φορά σε ματς πρωταθλήματος πριν από 50 ολόκληρες μέρες όταν είχε μπει ως αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής (24/11/18), αντικαθιστώντας τον εξαιρετικά άτυχο Γκιγιέρμε Ντελατόρε. Από τότε έως σήμερα, είχε χρησιμοποιηθεί μόλις μία φορά για τον θεσμό όμως του Κυπέλλου (2/1/19, ΑΠΟΕΛ-Δόξα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ