ΑΠΟΕΛ: Και τώρα μετεγγραφή αριστερού μπακ

Όπως πληροφορούμαστε, ο Ιταλός σε συνεννόηση με τον συμπατριώτη του Πάολο Τραμετσάνι, κρίνουν ότι εάν θα γίνει άλλη μία προσθήκη, αυτή θα αφορά αριστερό μπακ...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πολύ πιο άνετα αισθάνονται στον ΑΠΟΕΛ με την πλήρωση της θέσης του επιθετικού. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι, ολοκλήρωσε μια πολύ σημαντική μετεγγραφική εκκρεμότητα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκιγιέρμε Ντελατόρε και εάν προκύψει στη συνέχεια αξιόλογη επιλογή, τότε θα κινήσει τις διαδικασίες για δεύτερη κίνηση.

Διαβάστε επίσης: «Στην Τουρκία ο μάνατζερ του Ρέζα, επαφές για μετεγγραφή»

Όπως πληροφορούμαστε, ο Ιταλός σε συνεννόηση με τον συμπατριώτη του Πάολο Τραμετσάνι, κρίνουν ότι εάν θα γίνει άλλη μία προσθήκη, αυτή θα αφορά αριστερό μπακ. Η αποχώρηση του Νεκτάριου Αλεξάνδρου, το αμφίβολο της παρουσίας του Καζού στη νέα σεζόν (δανεικός από τη Σάντος) σε συνδυασμό με τη μονιμοποίηση του Νικόλα Ιωάννου στο κέντρο της οπισθοφυλακής, αποτελούν τις βασικές παραμέτρους ώστε να κινηθούν για αριστερό μπακ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η θέση της Σάο Πάολο στην πρόταση για τον Νατέλ

Προτεραιότητα, βεβαίως, η αναζήτηση ποδοσφαιριστή που δεν θα καταλαμβάνει θέση στον κατάλογο Α΄. Δηλαδή θα είναι κάτω των 21 ετών, γεγονός που θέτει αυτομάτως τον πήχη ακόμη πιο ψηλά στην αναζήτηση ικανού ακραίου οπισθοφύλακα. Υπάρχουν 15 μέρες έως το φινάλε της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου, οπότε ο Ντομένικο Τέτι έχει το χρόνο προκειμένου να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή που θα παρουσιαστεί.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ