aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πλανάται ένα ερωτηματικό στο θέμα του Βάσσου Ηλιάδη

ΑΠΟΕΛ: Πλανάται ένα ερωτηματικό στο θέμα του Βάσσου Ηλιάδη

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Βάσσος Ηλιάδης, στενός και απόλυτα έμπιστος συνεργάτης του Πρόδρομου Πετρίδη στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ δεν θεωρείται απόλυτα σίγουρο πως θα ολοκληρώσει τη θητεία του. Προς το παρόν, πλανάται ένα ερωτηματικό.

Προ εβδομάδων, είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις του, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους που δεν θα του επιτρέψουν την έντονη ενασχόλησή του με τα διοικητικά της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ. Το θέμα, επί της παρούσης, παραμένει στάσιμο. Ούτε στην πρόσφατη συνεδρία για παράδειγμα, είχε ξεκαθαρίσει το ζήτημα. Όλα θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθεί η επαγγελματική πρόταση που έχει ενώπιον του ο Βάσσος Ηλιάδης.

Διαβάστε επίσης: Στον ΑΠΟΕΛ δεν άγγιξε μπάλα, στην Αγγλία προσφέρουν €5.000.000!

Γι’ αυτό άλλωστε και δεν είχε γίνει γνωστό μέχρι σήμερα κάτι από πλευράς επίσημου ΑΠΟΕΛ. Υπενθυμίζουμε ότι κατά την τελευταία συνεδρία αποφάσισε η ενίσχυση του Διοικητικού Συμβουλίου με τρία νέα πρόσωπα. Ορίστηκαν ως νέα μέλη οι Δημήτρης Θεοχάρους, Νίκος Κουγιάλης και Θανάσης Χριστοφόρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ