aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πίσω από τις λέξεις του Ντομένικο Τέτι

ΑΠΟΕΛ: Πίσω από τις λέξεις του Ντομένικο Τέτι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Ντομένικο Τέτι εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά που επιτελεί ο Τόμας Ντολ στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», λέγοντας μεταξύ άλλων πως τα πάει πολύ καλά. Παρά την κατά καιρούς κριτική που δέχθηκε ο Γερμανός προπονητής, ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ιταλός διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ έδειξε με ξεκάθαρο τρόπο ότι πιστεύει πάρα πολύ σε αυτόν, ενισχύοντας παραλλήλως τη θέση του Τόμας Ντολ στην ομάδα της Λευκωσίας.  Τον στηρίζει, εν ολίγοις, θεωρώντας πως μπορεί να πάει πιο ψηλά τον ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα, μιλώντας στο ιταλικό Sky Sports, ο Ντομένικο Τέτι δεν δίστασε να αναφέρει πως ο Γερμανός κόουτς τού θυμίζει τον σπουδαίο προπονητή Αντόνιο Κόντε. «Ο προπονητής μας είναι ο Τόμας Ντολ, ενεργητικός και παθιασμένος. Μου θυμίζει τον Αντόνιο Κόντε. Λατρεύει τη δουλειά του και την Ιταλία, έχει πολύ ωραίες μνήμες από τις εμπειρίες του σε Μπάρι και Λάτσιο. Τα πάει καλά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έγινε πολύ της… μόδας φέτος

Ο Ιταλός που συμμετάσχει στο 18ο WyScout Forum, μαζί με πολλούς άλλους μάνατζερ και διευθυντές Ποδοσφαίρου, δεν έμεινε ώς εδώ.  Αναφέρθηκε στους Νικόλα Ιωάννου και Μούσα Αλ Τάαμαρι, για τους οποίους είπε μεταξύ άλλων ότι «βελτιώνονται συνεχώς και σύντομα μπορούν να φθάσουν σε επίπεδο τέτοιο για να αγωνιστούν στην Ιταλία». Ασφαλώς, πρόκειται για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού και συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες για να αγωνισθούν σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει στον ΑΠΟΕΛ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου

«Η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι πολύ θετική. Παίζουμε στο Γιουρόπα Λιγκ και έχουμε πιθανότητες για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουν πάθος στην Κύπρο με το ποδόσφαιρο. Υπάρχει μεγάλη οργάνωση στην ομάδα και έχει αναπτυχθεί», ανέφερε ο Τέτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ