aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Πέταξε» για Βασιλεία, έκρινε ότι δεν μπορεί ο Σιγκούρνταρσον

ΑΠΟΕΛ: «Πέταξε» για Βασιλεία, έκρινε ότι δεν μπορεί ο Σιγκούρνταρσον

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν πως ο Μπγιορν Σιγκούρνταρσον δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Δηλαδή, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και είναι θέμα του προπονητή για το πώς θα τον διαχειριστεί. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λοιπόν, βλέποντας την κατάσταση του Ισλανδού επιθετικού, έκρινε πως και στον… αδιάφορο επαναληπτικό αγώνα με τη Βασιλεία δεν μπορεί να βοηθήσει, αφήνοντάς τον εκτός αποστολής.

Ο Γιώργος Εφραίμ ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμό και μπαίνει σήμερα στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελβετία. Κατά πόσον θα πάρει χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι σε καλύτερη κατάσταση ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια, αυτό θα το κρίνει ο προπονητής. Ο Λούκας Σόουζα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό και στο ματς της Δευτέρας αναμένεται πως θα δηλώσει «παρών».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η διαφορά είναι χαώδης…

Έμεινε εκτός επιλογών για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Βασιλεία για προληπτικούς, προφανώς, λόγους. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ αναχώρησε το πρωί (10:00) για την Ελβετία. Μπορεί η βαριά ήττα με 3-0 στο ΓΣΠ να μην αφήνει περιθώρια διεκδίκησης της πρόκρισης στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, όμως οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και σαφώς η πορεία μέχρι τους «32» της διοργάνωσης κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Διαβάστε επίσης: Μαλέκκος: «Μπορεί να αποτύχει ο ΑΠΟΕΛ. Ήμουν σίγουρος για την Ομόνοια»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ