aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Περιμένοντας τον πιστολέρο

ΑΠΟΕΛ: Περιμένοντας τον πιστολέρο

Οι διαπραγματεύσεις ΑΠΟΕΛ - Ελ Αραμπί είναι σε προχωρημένο στάδιο και οι διοικούντες κάνουν υπομονή και αισιοδοξούν

Η συμφωνία με έναν επιθετικό κλάσης είναι η άμεση προτεραιότητα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Νταβίδ Γκαγιέγο με τους συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο, σε συνεργασία με τη διοίκηση, αναζητούν τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και θα καλυφθεί το κενό του… Κβιλιτάια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εκλεκτός και πρώτος υποψήφιος είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ευρύτερα γνωστός στο κυπριακό κοινό ως ο «πιστολέρο» στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ακόμη και στα 37 του χρόνια μια τέτοια μετεγγραφή είναι εκ προοιμίου δύσκολη. Ο Μαροκινός φορ ήταν στην πρώτη γραμμή στους ερυθρόλευκους, έχει πείσει τους πάντες για την αξία του και το 2022 ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 2 εκ. ευρώ!

Στην τελευταία σεζόν δεν είχε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, επειδή ήρθε στον Ολυμπιακό ένας συμπατριώτης του (Ελ Καμπί), επτά χρόνια νεότερος και ο οποίος εκτόξευσε την αξία του στα 20 εκ. ευρώ! Ο Ελ Αραμπί αγωνίστηκε περισσότερο ως αλλαγή σε 15 ματς πρωταθλήματος και 12 ματς στα ευρωπαϊκά κύπελλα και κρέμασε στο λαιμό του το μετάλλιο του Κόνφερενς Λιγκ.

Στον ΑΠΟΕΛ θεωρούν ότι έχει πολλά να δώσει ακόμη και στο κυπριακό ποδόσφαιρο μπορεί να λάμψει. Όπως έκανε για χρόνια ολόκληρα στη Γαλλία (Καν), στην Ισπανία (Γρανάδα), στη Σαουδική Αραβία (Αλ Χιλάλ), στο Κατάρ (Αλ Ντουχάιλ) και βέβαια στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ξέρει την τέχνη του γκολ; Σε 436 αγώνες πρωταθλήματος έχει πετύχει 229 γκολ! Στον Ολυμπιακό ήταν η δύναμη πυρός και στην ευρωπαϊκή του διαδρομή τα τελευταία χρόνια (27 γκολ), ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει πετύχει 11 γκολ σε 22 συμμετοχές.

Οι διαπραγματεύσεις ΑΠΟΕΛ – Ελ Αραμπί είναι σε προχωρημένο στάδιο. Οι διοικούντες κάνουν υπομονή και αισιοδοξούν ότι στο τέλος θα καταφέρουν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι είναι η μοναδική επιλογή που εξετάζουν. Στα υπόψη είναι άλλος ένας επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ελ Αραμπί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ