aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Κάντερ έλαβε μια συγκλονιστική είδηση από τον ΑΠΟΕΛ»

«Ο Κάντερ έλαβε μια συγκλονιστική είδηση από τον ΑΠΟΕΛ»

Δημοσιεύματα στην Ιορδανία, τα οποία αναπαράγονται και από ΜΜΕ του Βιετνάμ αναφέρουν ότι ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Ιορδανίας Κ23, Αχμέντ Αμπντέλ-Κάντερ, έλαβε μια «συγκλονιστική είδηση από τον ΑΠΟΕΛ». Πιο συγκεκριμένα, γράφουν ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» συμφώνησαν να επιτρέψουν στον Ομάρ Χάνι να ενσωματωθεί άμεσα με την εθνική του ομάδα Κ23 για τους αγώνες του Κυπέλλου Εθνών Ασίας Κ23 στην Ταϊλάνδη (8-16 Ιανουαρίου), τουρνουά που θα αναδείξει τις χώρες που θα εκπροσωπήσουν την Ασία στους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Τονίζουν μάλιστα, ότι ενημερωθήκαν πως δεν θα ισχύσει το ίδιο με τον Αλ-Τάαμαρι, ο οποίος θα παραμείνει στην Κύπρο για το απαιτητικό πρόγραμμα που έχει μπροστά της η ομάδα τον πρώτο μήνα του νέου έτους. «Ο 22χρονος εξτρέμ δεν θα μπορέσει να ενταχθεί στην Εθνική Ιορδανίας Κ23 στους πρώτους δύο αγώνες της ομάδας κόντρα σε Λαϊκή Δημοκρατία Κορέας (10 Ιανουαρίου) και Βιετνάμ (13 Ιανουαρίου) και ίσως ενσωματωθεί με την ομάδα για τον στον τελευταίο αγώνα με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (16 Ιανουαρίου)», αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Από τον ΑΠΟΕΛ δεν έχει υπάρξει ακόμη οποιανδήποτε ενημέρωση επί του θέματος, όμως υπενθυμίζουμε ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν, κι αυτό γιατί σύμφωνα με τη FIFA, όταν μια διοργάνωση είναι εκτός του Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, Νοέμβρη, Μάρτη και Ιούνη τότε οι σύλλογοι δεν είναι αναγκασμένοι να επιτρέψουν στους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν. Επίσης, καμία ομάδα δεν υποχρεώνεται να παραχωρήσει ένα ποδοσφαιριστή σε δυο διοργανώσεις μέσα σε μια χρονιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ