aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Πάτησαν στην Κύπρο οι δύο, σειρά παίρνει ο επιθετικός

ΑΠΟΕΛ: Πάτησαν στην Κύπρο οι δύο, σειρά παίρνει ο επιθετικός

Έφτασαν στην Κύπρο οι δύο ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τις επόμενες προσθήκες του ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τους Ζεράλδες (μπακ) και Ανουάρ Μοχάμεντ Τουχαμί (μέσος) οι οποίοι έφτασαν στο νησί μας ώστε να ολοκληρώσουν την μετεγγραφή τους με την ομάδα της πρωτεύουσας.

Εντός των επόμενων ωρών θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα βάλουν την υπογραφή τους στο συμβόλαιο που τους προσφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έτρεξε γρήγορα τις τελευταίες μετεγγραφές καθώς ανακοινώθηκαν ήδη οι Ενσούε-Ζόρζ. Ο Πρόδρομος Πετρίδης σε συνεργασία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θέλησαν να προχωρήσουν άμεσα στις διορθωτικές κινήσεις ενόψει της συνέχειας, καθώς οι απογοητευτικές εμφανίσεις και η βαριά ήττα από την ΑΕΚ, ταρακούνησαν άπαντες στον Αρχάγγελο.

Πλέον η προσοχή του ΑΠΟΕΛ στρέφεται στην απόκτηση κεντρικού επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Μπεν Σαχάρ και Κουτσάκο στην γραμμή κρούσης. Παράλληλα, αναμένονται και οι αποδεσμεύσεις των Σάβιτς, Λαφράνς και Γιάκολις που δεν υπολογίζονται αλλά χαρακτηρίζονται ως δύσκολες περιπτώσεις. Ερωτηματικό… αιωρείται ακόμη για τους Ζαχίντ, Τάαμαρι και Ιωάννου, καθώς παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνουν στην ομάδα της πρωτεύουσας. Για τον 24χρονο αμυντικό, οι ενδείξεις κάνουν λόγο για παραχώρηση του στην Νόττινχαμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ