aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Παράταση στην επιστροφή του Σάβιτς

ΑΠΟΕΛ: Παράταση στην επιστροφή του Σάβιτς

Ο Βούγιαντιν Σάβιτς διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα δηλώσει «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας του ΑΠΟΕΛ, η οποία αρχίζει την 1η Ιουλίου. Κατά πάσαν πιθανότητα έχει μετανιώσει για την απόφασή του να παρευρεθεί στο ντέρμπι της πρώην του ομάδας, Ερυθρού Αστέρα, με την Παρτιζάν. Στο εν λόγω παιχνίδι ο Σέρβος στόπερ ήταν στο πέταλο των οργανωμένων μαζί με 20.000 και βάλε οπαδούς.

Διαβάστε επίσης: Σάβιτς: «Έχω κορωνοϊό, υποχώρησε ο πυρετός, δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν»

Ο Σάβιτς θα παραμείνει σε καραντίνα για τις επόμενες 14 μέρες και έτσι θα χάσει τις πρώτες μέρες αλλά και τις εργομετρικές εξετάσεις. Μάλιστα, θα υποβληθεί στα απαραίτητα συνεχόμενα τεστ, και όταν διαπιστωθεί πως έχει ξεπεράσει τον ιό, τότε θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό το νησί μας.

Ωστόσο, εναπόκειται στον ΑΠΟΕΛ πως θα διαχειριστεί την περίπτωση του Σέρβου, καθώς δεν επιθυμούν να διακινδυνέψουν την υγεία των υπολοίπων ποδοσφαιριστών. Οι δύο πλευρές θα επικοινωνήσουν στο προσεχές διάστημα, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Σάβιτς θα χάσει τις πρώτες μέρες στον Αρχάγγελο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ