aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Παίζει ηλίθια, αλλά δώστε του χρόνο»

ΑΠΟΕΛ: «Παίζει ηλίθια, αλλά δώστε του χρόνο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Έντονη κριτική δέχεται στην Ολλανδία ο Ραζβάν Μαρίν. Ο Ρουμάνος διεθνής που αποκτήθηκε στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο από την Σταντάρ Λιέγης έναντι 12.500.000 ευρώ αγωνίστηκε ήδη σε εφτά παιχνίδια με τη φανέλα του Άγιαξ, αλλά δεν εντυπωσίασε. Παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν προς το πρόσωπο του 23χρονου ποδοσφαιριστή δεν προσφέρει τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο «μικροσκόπιο» των ολλανδικών ΜΜΕ.

Την παρουσία του Μαρίν σχολίασε, ανεπίσημα, ο Μάρκο Τίμμερ ένας από τους σκάουτερ του Άγιαξ. «Ο Μαρίν είναι πολύ πίσω από αυτά που θέλει να δει από αυτόν ο Τεν Χαγκ. Η τεχνική ηγεσία διαπιστώνει τις αδυναμίες του Ρουμάνου μέσου και θα επιδιώξει να τον διαχειριστεί διαφορετικά», ήταν η σχετική τοποθέτηση, και συνέχισε: «Ο Μαρίν παίζει ηλίθια, αλλά δώστε του χρόνο. Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κρατήσει τον Μαρίν στον πάγκο και να παίξει με τον Φαν ντε Μπεκ (τραυματίστηκε και δεν θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ) δίπλα στον Μπλιντ. Είναι μία επιλογή, δεν είναι τόσο περίπλοκο. Ο Τάντιτς θα παίξει σε ρόλο δεκαριού και ο Χούντελααρ στην επίθεση», απάντησε στο περιοδικό Voetbal International ο κ. Τίμμερ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Σάβιτς, οι «φευγάτοι» και το δέλεαρ με Άγιαξ

Το δημοσίευμα διερωτάται αν η σκέψη του Ντε Χαγκ θα γίνει πράξη ή αν ο Μαρίν θα χρησιμοποιηθεί ξανά κόντρα στον ΑΠΟΕΛ με κίνδυνο να έχει πάλι κάκιστη παρουσία. Οι δημοσιογράφοι από το voetbalprimeur.nl βαθμολόγησαν την απόδοση των παικτών του Άγιαξ στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και ο Μαρίν έλαβε μόλις 3,5 βαθμούς, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες του «Αίαντα» που πήραν από 5 έως 7. Ο Ρουμάνος ήταν αργός με την μπάλα στα πόδια, με λανθασμένες μεταβιβάσεις που άφηναν εκτεθειμένη την άμυνα, ήταν η αιτιολόγηση στη χαμηλή βαθμολογία του Μαρίν.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο «άλλος» Άγιαξ του Άμστερνταμ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ