ΑΠΟΕΛ: Ο Σάβιτς, οι «φευγάτοι» και το δέλεαρ με Άγιαξ

Όπως είναι φυσικό και λογικό, ο επαναληπτικός με τον Άγιαξ μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων στον ΑΠΟΕΛ, αφού στο ενδεχόμενο που κάνει «βουτιά» στα εκατομμύρια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα του αποφέρει ποσό γύρω στα 30.000.000 ευρώ! Ένα εξίσου σημαντικό και σοβαρό θέμα, ωστόσο, είναι και το υπεράριθμο ρόστερ σε ξένους και κοινοτικούς, καθώς σ’ αυτό περιλαμβάνονται 18 αντί 15 ποδοσφαιριστές.

Κάτι που σημαίνει πως πρέπει να «κοπούν» τρεις. Ρέζα και Ρόμο δεν υπολογίζονται, εξ ου και δεν βρίσκονται στον κατάλογο που δήλωσαν οι πρωταθλητές στην ΚΟΠ για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό, όποτε κι αν γίνει αυτός. Εκτός έμεινε και ο τραυματίας Σάβιτς, ο οποίος την ερχόμενη βδομάδα, μετά τον επαναληπτικό στην Ολλανδία, θα μεταβεί για εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις στη Γερμανία. Η διάγνωση και η απόφαση που θα παρθεί για τη θεραπεία του Σέρβου θα κρίνουν και τον οριστικό κατάλογο που θα δηλωθεί στην ΚΟΠ την επόμενη Παρασκευή (29/8).

Εφόσον διαπιστωθεί ότι ο Σάβιτς θα επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση, τότε θα δηλωθεί και θα πάρει τη θέση άλλου ποδοσφαιριστή. Εδώ αρχίζουν τα ερωτηματικά σχετικά με το όνομα του παίκτη που θα αντικαταστήσει ο Σέρβος. Εννέα ημέρες πριν το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου όλα είναι πιθανά, ενώ εκκρεμούν ακόμα οι περιπτώσεις των Μακρή και Μηνά Αντωνίου. Και οι δύο εκτός απροόπτου θα παραχωρηθούν εκ νέου δανεικοί, με τον ΑΠΟΕΛ να επιδιώκει το καλύτερο deal με τις ομάδες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να τους αποκτήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ