aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Παίρνει δεύτερη ευκαιρία

ΑΠΟΕΛ: Παίρνει δεύτερη ευκαιρία

Στον υπό… κατασκευή ΑΠΟΕΛ, προφανώς και οι ποδοσφαιριστές που επιβιώνουν από το περσινό ναυάγιο αποτελούν σημείο αναφοράς. Ένας εξ αυτών που δεν βρίσκεται στη μαύρη λίστα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, λοιπόν, δεν είναι άλλος από τον Μάριους Λουντεμό. Παρά το γεγονός πως δεν ξεχώρισε ή αν το προτιμάτε δεν έκανε τη διαφορά στην «πονεμένη» μεσαία γραμμή του ΑΠΟΕΛ, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προτίθεται να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον Νορβηγό ώστε να αποδείξει την αξία του.

Προφανώς, το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2022, έπαιξε τον ρόλο του. Όπως και η αποχώρηση του Ανουάρ και το αβέβαιο της διατήρησης στο ρόστερ του Ντίας. Ωστόσο, το γεγονός πως ο Ελλαδίτης προπονητής «έχτιζε» στον Λουντεμό, αφήνοντας να φανούν οι προθέσεις του για την ερχόμενη αγωνιστικό περίοδο, φάνηκε από τον χρόνο συμμετοχής. Το κοντέρ του «έγραψε» 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο στα κρίσιμα παιχνίδια του κυπέλλου αποτέλεσε βασικό γρανάζι.

Ο Λουντεμό, βεβαίως, δεν ζει σε άλλον πλανήτη. Αντιλήφθηκε και ο ίδιος πως κατά την περσινή σεζόν δεν προσέδωσε την απαιτούμενη πνοή στο χώρο του κέντρου και κυρίως, η απόδοσή του δεν είχε σχέση με τις αμέσως προηγούμενες στη Ρόζενμποργκ. Φέτος, θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του και να δικαιολογήσει τον μισθό του. Για τον Νορβηγό, όπως και για άλλους ποδοσφαιριστές, η περίοδος προετοιμασίας θα αποτελέσει σοβαρό κριτήριο. Αναλόγως της δουλειάς και του βαθμού αποφασιστικότητας, θα κρίνει ο Πουρσαϊτίδης το πώς θα κινηθεί στην τελική ευθεία της μετεγγραφικής περιόδου.

Σε σχέση με άλλες σεζόν, δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Επομένως καμία πίεση δεν υφίσταται, με τον Ελλαδίτη να καταστρώνει το πλάνο, έχοντας την πολυτέλεια του χρόνου. Δηλώνει αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα και σε αυτό, ασφαλώς, δεν χωρεί κανένας συναισθηματισμός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ