aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όρκος πρόκρισης στο Καζακστάν

ΑΠΟΕΛ: Όρκος πρόκρισης στο Καζακστάν

Ανεξαρτήτως της τακτικής προσέγγισης του αποψινού αγώνα (16:30, Cablenet1) από τον προπονητή της Κιζιλζάρ, Αλί Αλίγιεφ, στον ΑΠΟΕΛ δηλώνουν συγκεντρωμένοι και πρωτίστως αποφασισμένοι για να τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν πριν από μία εβδομάδα στο ΓΣΠ. Έδωσαν όρκο πρόκρισης και στον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, ο οποίος λόγω κορωνοϊού έμεινε στην Κύπρο.

Παρά το γεγονός πως ο Σωφρόνης Αυγουστή, μετέφερε την ετοιμότητα για κάθε σενάριο λόγω του «εύθραυστου» αποτελέσματος στο πρώτο ματς (1-0), ακόμα κι αν χρειαστεί η διαδικασία της παράτασης ή των πέναλτι, στην ομάδα εννοείται ότι δεν κατεβαίνουν στην «Αστάνα Αρένα», έχοντας στο μυαλό τους μία τέτοια άκρως επικίνδυνη διαδικασία.

Πρώτιστο μέλημα είναι να επιβάλουν από το πρώτο λεπτό τον ρυθμό τους και με το τελευταίο σφύριγμα στο 90λεπτο του Γερμανού, Ντάνιελ Σίμπερτ, να πανηγυρίσουν με δεύτερη νίκη την πρόκριση στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, εκεί που εκτός απροόπτου θα τους περιμένει η Τζουργκάρντεν. Η ομάδα της Σουηδίας υποδέχεται στις 20:00 τη Σέπσι, στη ρεβάνς της νίκης με 3-1 στη Ρουμανία.

«Στόχος μας πάντα είναι να κερδίζουμε. Ήρθαμε στο Καζακστάν για να νικήσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε αξιολογήσει όλες τις πληροφορίες για τον αντίπαλο. Όπως ο αντίπαλος ξέρει για εμάς, έτσι κι εμείς ξέρουμε γι΄αυτόν», τόνισε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος είδε το πρόγραμμα του να συμπιέζεται λόγω της γνωστής καθυστέρησης ενός 24ώρου για τη μετάβαση στο Καζακστάν.

«Ελπίζουμε να ξεκουραστούμε», είπε και συνέχισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θέλουμε τις λεπτομέρειες με το μέρος μας. Στο πρώτο παιχνίδι προσπάθησαν αρκετά. Είχε πολύ καλή απόδοση ο τερματοφύλακάς τους. Αυτό που έχει σημασία είναι όσες ευκαιρίες δημιουργήσαμε, τούτη τη φορά να τις εκμεταλλευτούμε. Έχουμε μελετήσει τον αντίπαλο. Δεν ξέρουμε αν θα μας πρεσάρει ψηλά ή θα περιμένει. Είμαστε έτοιμοι και για τα δύο πλάνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ