aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Όλα τούμπα με Ιωάννου, οι νεότερες πληροφορίες

ΑΠΟΕΛ: Όλα τούμπα με Ιωάννου, οι νεότερες πληροφορίες

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο ανατροπής του σκηνικού και ο Νικόλας Ιωάννου να μην ντυθεί στα χρώματα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Η αγγλική ομάδα, εκεί που συμφώνησε σχεδόν σε όλα με τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την απόκτηση του διεθνούς αμυντικού έναντι 840.000 ευρώ περίπου, διεμήνυσε χθες πως κάνει δεύτερες σκέψεις.

Την ίδια ώρα, το ενδιαφέρον και πολύ περισσότερο η πρόταση της Μπρέσια εξακολουθεί να βρίσκεται στο τραπέζι. Δεν έχει καταθέσει νέα βελτιωμένη προσφορά. Είναι δηλαδή η ίδια με την προηγούμενη (200.000 ευρώ για δανεισμό και επιπλέον 800.000 ευρώ για την αγορά) και όπως αφήνεται να διαρρεύσει, είναι οικονομικά πιο συμφέρουσα από αυτήν της Νότιγχαμ.

Υπάρχει το ενδεχόμενο, όμως, να μην τα βρει ο Ιωάννου με τον ιταλικό σύλλογο όσον αφορά στις αποδοχές. Οπότε, κρατάμε μικρό καλάθι. Το θέμα δεν αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει σύντομα. Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο και της παραμονής του Ιωάννου στον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ