aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Oι τέσσερις συμφωνημένοι, ο Λαφράνς, η διορία και ο Σάντος

ΑΠΟΕΛ: Oι τέσσερις συμφωνημένοι, ο Λαφράνς, η διορία και ο Σάντος

Μπορεί να μην υπολογίζεται ο Κέβιν Λαφράνς, αλλά από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο, θα δώσει κανονικά το «παρών» του στην έναρξη της προετοιμασίας. Εκτός από αυτούς που θα πάρουν επιπλέον άδεια, στον ΑΠΟΕΛ έχουν ζητήσει από τους υπόλοιπους να βρίσκονται στην Κύπρο έως την Τρίτη. Ο Ραφαέλ Σάντος υποβλήθηκε σε δύο τεστ κορωνοϊού και θα υποβληθεί σε τρίτο τη Δευτέρα για να μπορεί να κάνει προπόνηση την ερχόμενη Παρασκευή.

Μέχρι στιγμής, στον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνουν τέσσερις «κλειστές» μετεγγραφές χωρίς να μπαίνουν σε επιβεβαίωση της ονοματολογίας αν και επισήμως ανακοινώθηκε μόνο ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός. Οι άλλοι τρεις είναι οι Κώστας Αποστολάκης (δεξιός μπακ), Βίκτωρας Κλωναρίδης (δεύτερος επιθετικός και εξτρέμ) και Μάριους Λουντεμό (ανασταλτικός μέσος).

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: €2.000.000 για τον Νικόλα Ιωάννου με το ελκυστικό «πακέτο»

Επίσης, οι γαλαζοκίτρινοι είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου τερματοφύλακα, Μιγκέλ Σίλβα από την Γκιμαράες κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, Πρόδρομος Πετρίδης στις πρόσφατες δηλώσεις του στην τηλεόραση του «Alpha Κύπρου». Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον και για τον Φράνσις Ουζόχο, όμως η αβεβαιότητα στα διοικητικά της Λα Κορούνια βάζει εμπόδια στην επιθυμία ολοκλήρωσης της μετεγγραφής.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Ο γρίφος των στόπερ και τα έξι συμβόλαια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ